BOFKONT SMOELTJES

x

Iets leuks bedenken en het dan gaan doen.

Zit nu in de fase dat de bestellingen voor de mondkapjes ons om de oren vliegen. Bergen extra werk maar deze praktische dromer hoor je niet klagen. Al die hartverwarmende reacties. Blij worden van een mondkapje, de bofkontfans verheugen zich enorm.

De schoonzonen van bofkontfan Jetske (van die ‘verplichte’ bofkontbewustwordingsworkshop), moeten er ook aan geloven :-). Ze heeft voor de hele familie besteld.

‘Over een tijd, als het weer kan, gaan onze nieuwe gezinsinburgeraars mee naar Familie Bofkont. Met hun kinderen hoop ik, want we hebben behoefte aan een nieuwe generatie die het héél anders gaan doen. En zij hebben voorbeeldgedrag nodig. Houd het Bofkontenparadijs op de been, vraag ik je met klem. Keep up the good work.’

Natuurlijk houden we het Bofkontkontenparadijs op de been. (Terwijl ik dit tik knort Kleine Meid geruststellend mee onder het raam: maak je geen zorgen Jetske, komt goed).

En zo zat ik gisteren wat rond te surfen in het Bofkontarchief. Welke ‘groeten van’ zal ik meesturen met het bedankje voor al die vooruitbetalingen?

Mijn oog viel op BabyBig. Dat smoeltje! (Een dag voor deze foto figureerde ze nog op de landbouwbeurs in België).

Even later kwam er een berichtje van Bofkontboerin Ariane, voorheen verpleegkundige.

Ook zij deed haar bestelling mondkapjes: ‘In het ziekenhuis spraken we altijd over ‘smoeltjes’. Nu hoor ik dat woord nooit meer.’

Kijk. Dat is nou magie. Bofkontmagie. Alles viel ineens samen.

Natuurlijk! Smoeltjes! Een zoveel leuker woord dan mondkapjes. Helemaal des bofkonts ook, hoe vaak heb ik al niet gejubeld over hun lieve smoeltjes.

Bofkont Smoeltjes dus.

BOFKONT SMOELTJES
Meteen de url aangevraagd, want veel bestellingen zijn via dat grillige Facebook tussen de wal en het schip geraakt. Nu hoeven we niemand teleur te stellen.

Het liefst zou ik de Bofkont Smoeltjes cadeau doen om iedereen op te vrolijken met dat vrolijke smoeltje van Miss Piggy, maar dat kan Bruin helaas niet trekken. Nu betaalt iedereen dezelfde prijs die Stichting Familie Bofkont ook aan de leverancier moet betalen. Non profit dus.

Iedere aanvrager-via-facebook loods ik alsnog, via een PB’ tje,
naar https://Bofkontsmoeltjes.nl voor de bestel-instructies.
Komt het vast nog allemaal goed.
Wordt Vervolgd.

Fijne zaterdag allemaal!

PS
BABYBIG the story:
https://familiebofkont.nl/boek/babybig/

KIJK: https://bofkontboek.nl/illustratie-babybig.jpg

PPS
Wat er aan de Bofkont Smoeltjes – voorheen Bofkont Mondkapjes – vooraf ging:
1. https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-mondkapje/
2. https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-mondkapje-2/
3. https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-boetiek-update-mondkapje/
4. https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-webshop-voor-mondkapjes/

_____
Facebook + reacties    https://facebook.com/FamilieBofkont/posts/3447891205329535/