BOFKONT WEBSHOP VOOR MONDKAPJES

MISS PIGGY & BOY GEORGE aan het inburgeren bij Familie Bofkont

Wat er aan vooraf ging:
https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-mondkapje/
https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-mondkapje-2/
https://familiebofkont.nl/2020/10/bofkont-boetiek-update-mondkapje/

HET PERFECTE MONDKAPJE
De mondkapjes op proef zijn binnen! We hebben bij 4 verschillende leveranciers besteld. Deze gaat het worden: 3 laagjes katoen, verstelbare oorbandjes, én metalen clip voor de perfecte pasvorm rondom de neus. Te wassen op 60 graden.

https://2020.bfknt.nl/tp-zwart-3-laags-mondkapje-mondkapje.jpg

Niet de de goedkoopste van de 4, wél de beste. Denk aan 12 euro per mondkapje all-in en hoe meer je er hebben wil, hoe goedkoper. En de onze wordt nog mooier, want inclusief het Familie Bofkont logo ;-)

TEAM LINDA
Het is nu verder aan Team Linda. Linda, Evelyn, Dawi en Dean.

BOFKONT WEBSHOP
Deze enthousiaste familie is bezig met het inrichten van de Bofkont Webshop. Website bouwen en het maken van de koppelingen om de internetbetalingen te regelen. Werk in uitvoering. Grote klus.

Gelukkig zijn de Bofkont Mondkapjes ook nog niet zo 1, 2, 3 geleverd. De mondkapjes fabrieken draaien overuren en wachten met smart op hun grondstoffen.

BOFKONT LOGO
Op het logo van Stichting Familie Bofkont kijkt onze Miss Piggy olijk de wereld in. Die foto is gemaakt toen ze nog tijdelijk binnen woonde om in te burgeren bij Familie Bofkont. Boy George was haar grote vriend.
Ik liep langs het raam en zag ze samen knus op bed liggen. Miss Piggy hoorde mij en sprong onmiddellijk nieuwsgierig tegen de vensterbank op. Bingo. Lucky shot.

En zo had ik een unieke foto van Miss Piggy en Boy George. Leuk voor later want Miss Piggy groeide als kool en de biggentijd is voorbij voor je er erg in hebt.

Een hele poos later werd ik gevraagd om mee te doen aan een manifest voor dieren in de bio-indsustrie. Haast was geboden. Het hele rijtje bekende dierenorganisaties deed mee middels hun herkenbare logo’s. Wilde Stichting Familie Bofkont ook nog meedoen? Kon ik dan per omgaande ons logo opsturen? Eh.. dat hadden we dus niet, een logo.

Ik zei ja.

En zoals dat dan gaat. Waar een reclamebureau maanden over kan doen – niks tijdrovender dan het ontwerpen van een bedrijfslogo – was het logo van Familie Bofkont binnen een vloek en een zucht klaar.

Dat vrolijke smoeltje van Miss Piggy! Ik trok er uit de losse pols een kadertje omheen, en voilà, Familie Bofkont deed mee aan het manifest. We maakten er ook meteen maar een badge van. Herkenbaar voor als ik ergens in de media moest optreden. Handgeschreven, nu hartstikke hip, toen uit nood geboren :-)

https://2020.bfknt.nl/biggetje-pietje-krijgt-de-fles.jpg

Dat logo bestaat nu al 16 jaar.

MISS PIGGY FOREVER
Het handige van dit Familie Bofkont logo: het is onmiskenbaar Miss Piggy. Maar het zou ook Koertje kunnen zijn. Of Aaltje, of Lange Lijs, of Wilde Sjouk of oom Bert toen hij nog zo’n biggie was.

Miss Piggy staat niet alleen voor alle biggies-van-weleer van Familie Bofkont, maar voor alle biggetjes ter wereld. Nooit meer iets aan doen dus.

En straks op het Bofkont Mondkapje.
Wordt Vervolgd.

_____
Facebook + reacties    https://facebook.com/FamilieBofkont/posts/3439937399458249/