NIEMAND VERGETEN?

Franca - Jaro - Huub - HERMAN - Orson - Erin - Cees

WIE HIELP MEE MET:
Hooi lossen, stront ruimen, stal uitmesten, ramen zemen, bofkontjes haken, mutsen breien, appeltaarten bakken, medicatie opsturen, helpen na de brand, stieren wassen, sieraden en urnen maken, boterhammen met pindakaas smeren, veterinaire hulp bieden, soep maken, de sloot leegtrekken, koffie zetten, eitjes, appels en brood brengen, spullen sturen, omheining maken, huisjes bouwen in weer en wind voor zielige varkens buiten de grenzen van Het Beloofde Varkensland, en nog veel meer klussen en karweitjes.

BOFKONT JUBILEUMBOEK
Deze week gaat het Bofkont Jubileumboek naar de drukker. En de covers worden móóóóói!

MELDEN
Wil iedereen die de afgelopen 25 jaar de handen uit de mouwen heeft gestoken voor Familie Bofkont zich zo spoedig mogelijk melden? Dan komt jouw naam ook nog in het boek.

EEUWIGE ROEM
Ik heb over de 100 namen uit mijn hoofd opgeschreven. Maar dat moeten er ongetwijfeld meer zijn. Alleen al die medicatie-actie toen half Nederland de Kruidvat ging plunderen omdat de artrosepillen in de aanbieding waren. Of die appeltaarten-bakken-actie met Valentijnsdag om de brandweermannen te bedanken. Kindjes die kraampjes opzetten om geld in te zamelen. Kinderen die een tekening van Familie Bofkont maakten. Kunstenaars die hun favoriete bofkonten schilderden, of uit vilt of klei tevoorschijn toverden. Leerlingen die een spreekbeurt over Familie Bofkont hielden.

Enfin, je weet zelf wel wat je voor Familie Bofkont gedaan hebt of waar je nu mee bezig bent (Webshop voor Bofkont Mondkapje!). Meld je en je krijgt eeuwige roem in het Familie Bofkont Boek ;-)

GIL
Kijk even of je er al bij staat. Zo niet, geef gauw een gil.

NAMEN
Albert – Andolein – Anja – Alex – Annemieke – Annet – Asjer – Ariane – Ayla – Belle – Bianca – Birgit – Boertje Donald – Boertje John – Boukje – Bram – Cees – Carola – Clarissa – Cock – Cor – Cornelius – Christine – Daan – David Dawi – Dean – Dennis – Dokter Peter – Dokter Tan – Dylan – Els – Ellen – Emile – Evelyn – Evelyne – Erik – Erin – Ezra – Ferry – Florine – Franca – Frances – Frans – Gaynor – Gera – Gerrie – Gerrit – Gitta – Gré – GULLE GEVERS – Rob – Pien – Hanny – Hein – Huub – Ilona – Ilse – Inge – Ingeborg – Ingrid – Irene – Iwan – Jae Mok – Jeroen – Jacqueline – Jan – Janny – Jaro – Jeannette – Jesje – Johannes – John – Jolanda – Jonathan – Josseline – June & Co – Kaatje – Karin – Katynke – Klaas – Koen – Lasse – Laura – Lauren – Leonie – Lidy – Liesbeth – Linda – Luc – Lydia – Maarten – Marcella – Manou – Marguerite – Mariëlle – Marianne – Marike – Marjan – Marjo – Marinet – Marloes – Marnix – Martin – Martine – Marijke – Maya – Mayke – Merel – Mies – Mike – Mister X – Myrte – Nanda – Nathalie – Neel – Nicole – Niels – Nils – Odette – Orson – Patrick – Paul – Paula – Petra – Piet – Pluk – Puck – René – Riëtte – Rob -Roel – Ronald – Rowan – Ruth – Samora – Saskia – Simone – Stefanie – Super Cees – Suzanne – Sybren – Sylvia – Thomas – Tjerk Timo – Ton – Toos – Tristan – DE VRIENDEN VAN FAMILIE BOFKONT – Wendy – Wesley – Wilma – Yvette – Yvon – Zachte Kees

Dank vast en fijne dinsdag!

_____
Facebook + reacties    https://facebook.com/FamilieBofkont/posts/3436968523088470/