FAMILIE BOFKONT DEALT MET CORONA (2) + filmpje!
Van je vrienden moet je het hebben

JUFFROUW LOES op Het Beloofde Varkensland

‘Heel stom maar ik dacht dat ik al die tijd al vriend was, maar dat was ik nog helemaal niet! Ik wil daarom graag vriend worden en dubbeldik mijn vriendschap inhalen, dus 2 x 5 euro per maand. Natuurlijk omdat jullie fantastisch werk doen. Ik ben dol op varkens maar door inlezen kwam ik bij jullie, workshop gevolgd, boek gelezen, en besloten dat het veel leuker is om op deze manier varkens te helpen dan ze als huisdier te nemen. Keep up the good work! :-)’
Marije B.

PS
‘Een favoriete bofkont kan ik niet kiezen tussen al die leukerds! Maar juffrouw Loes drukte een keer heel voorzichtig haar neus in mijn knieholte toen ik een tas appels kwam brengen en keek toen met die lange wimpers en mooie ogen heel lief naar me, next level bedelen. Onweerstaanbaar!’

Wat een fijn mailtje gisteren. Dubbeldik goed voor het humeur. Een nieuwe vriend erbij én een ongelukkig minivarken minder.

Ook fijn: een Vriend van Familie Bofkont en een stel Bofkontboerinnen zijn in de weer met een crowdfundingsactie voor Familie Bofkont. Al komt er geen euro op binnen, het idee en de moeite zijn hartverwarmend.

Dank ook aan alle bestellers van het Familie Bofkont Boek!

‘Als ik dan toch thuis moet zitten, dan het liefst met een goed boek.’

En: ‘Volgende week wordt mijn salaris weer gestort. Ik hoop dat de boeken er dan nog zijn.’

Natuurlijk heb ik er eentje voor deze bofkontfan apart gelegd.

Leuke bijkomstigheid: wie een boek heeft besteld (de állerlaatste voorraad, 32-ste druk) krijgt een collectors item. De twee snelwegbiggetjes Koertje en Thor liften nog snel mee als aanhangsels ;-)

En verder?

HOE MOET DAT GAAN
Verder staat mijn hoofd al wekenlang op de stand Hoe Moet Dat Gaan.

Als Corona van plan is om de varkenshoeders van Het Beloofde Varkensland te bezoeken, dan is het gedaan met Familie Bofkont. Niemand kan de complexe zorg-op-maat voor de oudjes van ons overnemen.

Ineens staan we voor een fait accompli.

Deze paradijselijke manier van dieren houden blijkt nu te kwetsbaar. Het is dus van levensbelang voor de bofkonten om Corona buiten de deur te houden.
Wordt Vervolgd.

PS
Ook betoverd door Juffrouw Loes?
Ook Vriend van Familie Bofkont worden?
https://www.FamilieBofkont.nl/Vriend

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20131211-Familie-Bofkont-ontbijt.mov

#varkens #koeien #corona