FAMILIE BOFKONT DEALT MET CORONA (1)
sociale contacten

THOR bouwt zijn onder toezicht van KOERTJE aan zijn hut

Familie Bofkont had een voorzienige blik. Toen er nog ‘niks aan de hand’ was in Nederland, blies ik toch de Familie Bofkont Workshop van 1 maart al af.

Voor ieders veiligheid en welzijn.

Niet in de laatste plaats voor Familie Bofkont; de bofkonten zijn volkomen afhankelijk van ons. Wat moeten die arme bloedjes van varkentjes en koetjes nou met zieke dierverzorgers? Wij móeten op de been blijven. Ook wij behoren tot de Orde der Vitale Beroepen.

Wat een hartverwarmende reacties én daden op de post van gisteren. Dank, dank, dank allemaal!

Thor maakt het goed. Dokter Peter heeft zijn operatie even uitgesteld. Zo min mogelijk sociale contacten. Better safe than sorry.

Thor moet het dus nog even doen met zijn tijdelijke ruimte. Zijn sociale contacten spelen zich voorlopig af door de spleten van de afscheiding heen. Kiften met Brody. Leuk! Wedstrijdjes doen met Dappere Dodo. Jottum! Wie kan het hardst klappertanden? En wie heeft de grootste hanekam?

En Koertje? Die sprong gisteren spontaan over het hekje heen. Gek genoeg lieten de heertjes elkaar met rust, of zou dat komen door de onderlinge band van deze 2 snelwegbiggetjes? Wij waren in ieder geval te overrompeld om er een filmpje van te kunnen maken. Meer dan een vage foto zat er niet in.

Thor roeit met de riemen die hij heeft. Net als na de brand haal ik mijn hart weer op aan de creativiteit van varkens. Thor heeft een eigen huisje gebouwd onder de cateringtafel. Als een volleerd bouwvakker ging hij tekeer. Eerst slopen, dan opbouwen. Nu heeft hij een schuilhut van stro: mijn eigen plek, lekker púh.

Goed zo Thor, die cateringtafel hebben we voorlopig toch niet meer nodig ;-)

In plaats van de 913-de Familie Bofkont Workshop op te tuigen, heb ik nu tijd om Thor’s waargebeurde verhaal aan het Familie Bofkont Boek toe te voegen.

Wie dat boek wil bestellen moet trouwens snel zijn.

We hebben nu nog een mini-voorraadje Familie Bofkont Boeken. Maar het blijft vooralsnog bij de 32-ste druk.

Boeken bij laten drukken doen we niet meer. Alles in het kader van De Grote Bezuiniging.
Wordt Vervolgd.

PS
Ja, ik wil dit ge-wel-di-ge boek nu het nog kan!

Het gaat als volgt:

NL95TRIO0338830871
19,95 + 6 euro verzendkosten (sorry, zegels duurder geworden):
t.n.v. Familie Bofkont
onder vermelding van BOEK + je adres

Vergeet je adres niet!

TIKKIE/IDEAL KAN OOK
https://FamilieBofkont.nl/bofkontboek-bestellen
Zet er je naam + postcode + huisnummer bij.

Dank namens Familie Bofkont!

https://media.bfknt.nl/bofkont-boek.jpg