FAMILIE BOFKONT DEALT MET CORONA (3) + filmpje
hart onder de riem

WILDE SJOUK & BROERTJE op Het Beloofde Varkensland

Ik las zo’n leuk stukje in de krant en kan het niet meer terug vinden. Maar het komt hier op neer: De columnist raadt iedereen aan om ZZP’ers te ondersteunen.

Voorbeeld.

Je hebt een training geboekt en die gaat niet door vanwege Corona. Betáál die training dan evengoed. Dat geld had je er toch al voor gereserveerd. Dat het niet door gaat is jammer voor jou, maar een regelrechte ramp voor de ZZP’er die nu acuut zonder inkomsten zit. Als iedereen dat doet hoeft niemand failliet te gaan. Wat een mooie utopische gedachte.

Dat is nog eens wat anders dan het geagiteerde antwoord dat ik kreeg op de annulering van de Familie Bofkont Workshop van 1 maart vanwege het besmettingsgevaar. Eerst die storm en nu dit. Ze overwoog om ‘haar geld nu naar iemand anders te brengen.’

Ik zeg: vooral doen :-)

Komende zondag geen workshop. Eindelijk tijd om iedereen te bedanken voor de steun aan Familie Bofkont op welke manier dan ook.

Ook tijd om in te gaan op het aanbod om de zorg van Familie Bofkont over te nemen mochten wij gevloerd worden door Corona (en waarom dat helaas niet gaat).

Dan sluit ik vandaag af met een lief filmpje van Wilde Sjouk & Broertje. Broer & Zus. Als biggetjes wilden ze altijd al samen uit een bak drinken. Nu, bijna 9 jaar later, doen ze dat nog steeds.

Gisteren snelden ze weer samen van de ontbijtzaal naar de drinkbak. Wie er het eerste is!

Lees hier het waargebeurde reddingsverhaal van Wilde Sjouk & Broertje uit het Familie Bofkont Boek:
https://FamilieBofkont.nl/Boek/Wilde-Sjouk-en-Broertje/

Fijne vrijdag allemaal!

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200318-samen-slurpen.mov

#varkens #corona