KOERTJE THE MOVIE (6)
Koertje bij oom Bert

KOERTJE heeft nóg een oom: oom BERT

Koertje blijft maar met zijn neus in de boter vallen. Nu heeft hij er alweer een nieuwe oom bij. Oom Bert. Deze keer kwam het initiatief van hem.

Bert lag al steeds stijf tegen de afscheiding aan in de hoop contact te krijgen met de benjamin van Familie Bofkont. Gisteren maar eens uitgeprobeerd of de liefde wederzijds is.

Bert is hier zelf ook als biggetje begonnen, 8 jaar geleden. We kochten hem uit een stal vol fokzeugen en biggetjes als vriendje voor Keiler. Keiler was wees. Een jager had zijn familie afgeknald. Het eerste wat we deden was een vriendje voor hem regelen: Bertje.

https://2011.bfknt.nl/eerste-ontmoeting-biggetjes-keiler-en-bert.jpg

Op de een of andere manier gaat het nu anders.

Wie weet komt er nog spontaan een biggetje op Koertje’s pad. Ik laat me maar verrassen. Tot die tijd heeft hij niks te klagen met twee van zulke lieve ooms.
Wordt Vervolgd.

Fijne zaterdag allemaal!

FILMPJE
https://video.bfknt.nl/20190920-Bofkont-TV-Koertje-bij-Oom-Bert.mov

PS
Bert gaf Koertje eerst een paar waarschuwingen toen hij te dicht in zijn privéruimte kwam (het gezicht). Daarna een ‘take this’. Zo zie je maar weer. Het ene varken is het andere niet. Bert is een strengere oom dan Meneer Klaver. Maar strenge ooms kunnen goede opvoeders zijn. En toch ook wel lief. Koertje vond het in ieder geval fijn bij hem.

#varkens #snelwegbiggetje