KOERTJE THE MOVIE (4 en 5)
Samen scharrelen & Samen rusten

KOERTJE met MENEER KLAVER

Wie is toch die lieve oom Meneer Klaver? Hij hoort niet helemaal in het rijtje BV’ers (Beroemde Varkens) zoals Zeeman en Juffrouw Loes, maar hij is toch zeker geen onbekende op Het Beloofde Varkensland.

Als ik nu zeg Gebroeders Beer? De twee broers die hier een eigen sloopbedrijfje hadden? Gaat er dan niet een belletje rinkelen?

GEBROEDERS BEER: voor al uw Sloop & Graafwerkzaamheden. Snel & voordelig!

Welnu: Meneer Klaver is één van de twee broers. En Ballenboy was de andere. (Die van die emmersvol advocaat, boerenjongens en bruin bier waar we hem mee verwenden toen hij op sterven lag).

Toen Ballenboy er niet meer was, betekende dat ook het einde van hun sloopbedrijfje. Meneer Klaver werd ook ouder, ruim 12 jaar nu, niet altijd even makkelijk voor de mensen, maar des te liever voor de jonge nieuwkomertjes. En daar spint Koertje nu garen bij.

Gisteren waren ze voor de derde keer samen. De grote opwinding heeft plaats gemaakt voor een gezellig samenzijn, gebaseerd op veiligheid en vertrouwen.
https://video.bfknt.nl/20190918-Bofkont-TV-Samen-scharrelen.mov

Na een poosje rommelen en scharrelen in het stro, ging Meneer Klaver liggen. Even een dutje doen. En toen zag Koertje zijn kans schoon…
https://video.bfknt.nl/20190918-Bofkont-TV-Samen-slapen.mov

Wordt Vervolgd.

PS
Voor wie nu instapt:
Koertje is 14 dagen geleden van het transport gestuiterd.
Sindsdien woont hij op Het Beloofde Varkensland.
Zie de blogs inclusief filmpjes van afgelopen 14 dagen.