KNETTERSIP

WILDEMAN met zijn grote vriend DAPPERE DODO, toen waren ze pas een jaar oud

‘Oh jeez, ik schrik me elke keer een hoedje van zulk nieuws. Dat zijn die momenten waarop je denkt dat het ontzettend jammer is dat dieren niet net zo lang meegaan als de gemiddelde mens. Elke keer weer dat (dreigende) afscheid, vooral voor jou en de helpers om je heen. Ik zou er echt knettersip van worden. Sterkte met Wildeman die de mooiste oren heeft van het hele universum!’
Edel H.


Zo zat ik naast een gestreept jonkie in het stro, nu naast een ziek bejaard mannetjeszwijn. Ineens zijn er 15 jaren verstreken.

KIJK https://2007.bfknt.nl/20071111-wl-dafne-wildeman-streepjes-pyjama-600.jpg

Wildeman vindt het fijn om op zijn neus geaaid te worden, net achter de wroetschijf. Daar zitten de meeste zenuwen. Die doen het dus nog. Van zijn linkerachterpoot vragen we ons dat af. Die wil niet meer meedoen, maar waaróm niet is een raadsel. Onderzoek levert niks op. Hij reageert nergens op. Tijdens het telefonische consult tast Dokter Peter ook in het duister. Donderdag komt hij op ziekenbezoek.

Vooralsnog prednison en de Peperdure Pijstiller.
Wordt Vervolgd.

PS
Over de oren van Wildeman gesproken. Ik vond een micro-mini-filmpje van april 2020. Lag ie ook in de ziekenboeg, vanwege zijn linkeroor. Hé, ook links. Zou er een verband zijn? Linkeroor. Linkerpoot. Waar is Dokter Tan? Zou Dokter Tan dat weten?

https://vimeo.com/familiebofkont/20200318-de-oren-van-wildeman
óf https://www.facebook.com/FamilieBofkont/videos/bofkont-tv-de-oren-van-wildeman/2856678561112225/

PPS
Dat varkentje naast Wildeman is Dappere Dodo, zijn vriend van het eerste uur.

#varken #wildzwijn #zwijn #verdrietig

_____
Facebook + reacties    https://www.facebook.com/FamilieBofkont/posts/3696705830448070/