CHÂTEAU BOFKÔNT

Chateau Bofkont

Denk aan ‘Zeg eens Aaa’ en je hóórt Mien Dobbelsteen: ‘Met de praktijk van dokter van der Ploeg!’

Zeg ‘Chateau Meiland’ en het duurt niet lang meer of iedereen roept: ‘Nadège!’

Met haar onopgesmukte manier van doen is Nadège een oase van rust in het chaotische Wat-Een-Gezeik-Allemaal-Binnen-Het-Sjattoo-Gebeuren.

En nu is Martien Meiland hard op weg de nieuwe dokter van der Ploeg te worden. Zijn Franse huishoudster Nadège dreigt populairder te worden in de serie dan de kastelheer himself ;-)

Wat is er aan de hand?

De Meilandjes gaan Frankrijk verlaten. Ze verhuizen naar Nederland en Nadège mag niet mee.
https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2020/martien-geeft-meer-duidelijkheid-lot-nadege/

Nu is superfan Astrid opgestaan met deze superactie: 1,5 miljoen kijkers, dús 1,5 miljoen fans keer 1 euro per fan, maakt 1,5 miljoen euro, precies genoeg om het Chateau Meiland aan te kopen. Dan kan Nadège daar in ieder geval blijven wonen.
https://www.facebook.com/astrid.veenstraknollenburg/posts/3764687206879340

Maar Nadège steelt niet voor niets al die harten.

Nadège wil dat kasteel helemaal niet! Zij wil bij de familie blijven. Zij wil mee naar het nieuwe landgoed in Nederland. Daar zijn toch ook genoeg kamers om schoon te houden?!
https://www.shownieuws.nl/rubrieken/sterren/2020/dit-vindt-nadege-van-de-doneeractie/

Arme Nadège. Voor het eerst in haar leven hoorde ze ergens bij. Voelde ze zich geborgen. Nu rollen de tranen over haar wangen.

Lieve Nadège, ik weet nog wel een familie voor jou.

Een grote familie van varkentjes en koetjes die net als jij ook eerst allemaal pechvogels waren. Voor wie het nu ook niet zeker is hoe hun toekomst er uit ziet.

Stel je voor dat zij bij jou op het chateau zouden wonen.

Stel je voor dat oom Bert & Koertje saampjes in de gîte zouden liggen, dat Kippie op het gazon rondscharrelt, dat Mem zomaar het bos in zou kunnen lopen… et voilà! Château Bofkônt!

Dan ga ik wel goud spinnen in de torenkamer.

Geld verdienen om alle eindjes aan elkaar te blijven knopen. En als ik dan plotseling gemiauw hoor, doe ik het raampje open. Ik steek mijn hoofd naar buiten, gooi mijn haren naar beneden en wie kan er dan naar boven klimmen? Boerenbontje!

Lieve Nadège, welkom bij Familie Bofkont!

#chateaumeiland #nadège #sbs6 #shownieuws #talpa #telegraaf