THOR is TERECHT (7) + filmpje!

THOR uit de auto gevallen op de A2

Thor zat veilig in de Bofkontbus. En toen? Op de terugweg naar Het Beloofde Varkensland zijn we eerst nog zijn gangen nagegaan. Waar had Thor al die tijd gezeten? Hoe was hij aan eten gekomen?

Welnu.

Thor is zo goed als zeker als eerste uit de auto gevallen. Ter hoogte van hectometerpaaltje 50,8 op de A2 zagen Marcella en Thomas hem lopen. Twee kilometer voor de Shell. Eerst op de brug, later in het land.

Gyda lag dood op de A2, ongeveer 500 meter voor de Shell. Daaruit kun je concluderen dat zij haar broer iets later achterna gegaan is.

We hebben Thor’s sporen gevonden.

Slim mannetje. Als een doorgewinterde zwerver heeft hij onder de brug geslapen. Het weiland was bezaaid met omgewoelde plekken. Thor heeft daar lekker vette regenwormen bij elkaar kunnen scharrelen. En verder nat gras. Door al die regen eten en drinken tegelijk.

Die brug is zijn redding geweest. Mager was hij ook niet. Wel afgeslankt. Op een filmpje van de kinderboerderij was hij dikker. Veel te dik.

Al met al is Thor spekkoper. Wat heeft dat varkentje gezwijnd. Gezond en niet gewond. Dat had heeeeel anders kunnen aflopen.
Wordt Vervolgd.

PS
Vriend van Thor worden?
https://FamilieBofkont.nl/vriend

PPS
Met grote dank aan iedereen die naar Thor gezocht heeft!

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200308-Pig-Rescue-Thor-3.mov

#varken #minivarken #gered #snelweg #A2