EVEN BUURTEN BIJ THOR… filmpje!

THOR op Het Beloofde Varkensland

Thor is een boef. Dat kun je wel zien dat is hij. Wat een smoeltje! Hij pakt je in waar je bij staat maar o o o wat hebben we er weer een zorgenkind bij.

Thor doet me in veel opzichten aan Maximiliaan denken.

Zodra we die hadden opgehaald werd hij ook helemaal wild. Hij dacht nog maar aan 1 ding: wijven! lekkere wijven! Maximiliaan was een intacte beer. Daar konden we vrij snel iets aan doen. De eerste keer trouwens dat we met dierenarts Peter Klaver werkten.

Vanavond komt Dokter Peter voor Thor. Maar het enige dat hij nu kan doen is een pakketje op het pad leggen, 1,5 meter voor de poort. De geplande operatie kan niet doorgaan. Corona.

Nu gaan we voorlopig over op de prikpil, in de hoop dat die z’n werk doet. Bij vrouwtjesminivarkens werkt de prikpil niet, zo leert de ervaring, maar wie weet bij Thor wel. Een mens moet wat in crisistijd.

Tot we weten dat de prikpil werkt kan Thor niet meedoen. Zijn eerste kennismaking met Koertje verliep nog soepel. De tweede niet. Zelf kunnen we ook niet meer zonder schotje langs hem heen komen. Hij valt onmiddellijk aan. Leuk is anders.

Maar het is hem allemaal vergeven want hij kan er niks aan doen. Thor wordt gék van z’n hormonen. Hem Het Beloofde Varkensland op halen was de kat op het spek binden: er is hier altijd wel een vrouwtje berig. Thor ruikt dat allemaal, al lopen ze niet eens in zijn buurt. Voor Thor is Het Beloofde Varkensland vergéven van de geile geuren.

De voormalige overbuurvrouw van Thor snapt er niks van. Hoe kan dat nou? Thor was altijd zo’n schat. Zo’n lieve knuffelkont. Komt dat niet door zijn akelige avontuur? Is het geen stress?

Thor is een geweldig leuk beestje. In de bloei van zijn leven. Op Het Beloofde Varkensland is de man in hem ontwaakt. Bij Familie Bofkont is hij zijn onschuld kwijtgeraakt. Ik stuurde een filmpje van zijn gedrag naar Dokter Peter. ‘Een échte KEREL,’ was zijn onmiddellijke reactie.

Thor is een binnenbeer. Een boef van een binnenbeer. Dat moet eerst verholpen worden. Arme Thor. Hij wil zo graag naar buiten. Dat kan nu niet. Dat wordt oorlog.

FILMPJE
In het filmpje wordt alles duidelijk. De meeste roze lummels staan even binnen. Waar blijft ons ontbijt? Komt er nog wat van? Dat duurt Koertje te lang. Gaat ie even buurten bij buurman…
https://Bofkont.TV/20200325-Even-buurten-bij-Thor.mov

Wordt Vervolgd.

PS
Wat is een binnenbeer?

Een binnenbeer is een beertje met:
Een niet ingedaalde testikel die ergens in de buik verstopt zit.
Maar waar?
Niet op te sporen via een scan.
Die geheime bal staat garant voor 100% berengedrag.
Een beer wil maar 1 ding: er op!
Daar moet alles voor wijken.
De enige oplossing: een open buikoperatie.
Op zoek naar die bal!

PPS
Meer over Maximiliaan:
https://media.bfknt.nl/20040112-Vriendin-Mijn-verkering-met-varken-Maximiliaan-is-nu-even-uit.jpg

#varkens #animalrescue #minivarkens