KOERTJE THE MOVIE (9) – Filmpje!

OOM HERMAN begroet KOERTJE

VISITEKAARTJE
Koertje heeft inmiddels een eigen visitekaartje. Heel stoer. Op de voorkant zijn smoeltje en op de achterkant de vraag: ‘Wil je mijn vriend worden?’

En wie wil dat nu niet?

Nou, Brody in ieder geval niet. Hij is woest. Jalóers! Als hij de kans krijgt stuift hij op Koertje af met niet veel goeds in de zin. Zover hebben we het niet laten komen en nu slaapt Brody uit protest onder de hooikap, lekker warm tegen Zeus aan. Lekker púh!

Herman wel. Die wil maar wat graag vriend van Koertje worden.

OOM HERMAN
Weer een lieve oom erbij. Herman is erg enthousiast. Niet goed op het filmpje te zien, maar hij steekt zijn tong voorzichtig uit om Koertje te likken en hij flehmt: kop omhoog, neusgaten wijd, bek open om Koertje’s geur goed op te kunnen snuiven. Ben je net gestopt met filmen, komt het mooiste: Herman práát tegen Koertje. Mmmmmmmmmmm. Doen koeien zo goed als nooit. Stieren trouwens ook niet ;-) En dat staat er nou nét niet op. Balen!

Koertje is niet het eerste biggetje over wie Herman zich buigt. Destijds had hij ook al zo’n interesse in Lange Lijs. Ook als biggetje tijdens het transport ontsnapt, ergens onderweg van België naar Polen.

https://2019.bfknt.nl/Oom-Herman-begroet-Lange-Lijs.jpg

En wie stond Sjonnie & Moszkowicz op te wachten toen ze voor het eerst naar buiten kwamen? Herman.

https://2019.bfknt.nl/Oom-Herman-begroet-Sjonnie-en-Mosckowicz.jpg

Koertje heeft nu dus al 3 dikke vrienden: Meneer Klaver, Oom Bert en Oom Herman.

Nu nog wat mensenvrienden.

VRIEND
Koertje gaat een Lang & Gelukkig leven tegemoet bij Familie Bofkont. En zo’n 5-sterren hotel op Het Beloofde Varkensland kost een lieve duit. Wil jij Vriend van Koertje worden? Dan draag je bij aan zijn eten, drinken & gelukkig zijn. Dat gelukkig zijn staat voor: goede huisvesting (passend huisje, stro, solarium), en niet te vergeten goede medische zorg. Want wie oud wordt krijgt ouderdomskwalen. Ook varkens. Ook Koertje.

Koertje sleept nog steeds een beetje met zijn linkerachterpootje.

DOKTER PETER
Dokter Peter komt binnenkort naar Koertje kijken, maar het is al wel zo goed als zeker dat Koertje’s avontuur blijvende schade heeft aangericht. Permanente medicatie dus. Enfin.

NOG LANG & GELUKKIG
Verliefd op dit biggetje en vind je het leuk om zijn leven te volgen? Dan ben je voortaan iedere maand welkom op Het Beloofde Varkensland. Stel je voor hoe leuk het zou zijn om hem dan iedere keer weer groter te zien. In levende lijve.

VISITEKAARTJE
Hierbij geeft Koertje zijn visitekaartje af. Alsjeblieft.

https://2019.bfknt.nl/Visitekaartje-Koertje.jpg

Geen zin om vaste vriend te worden?

HELD
Stond gisteren in de krant. Jonge mensen hebben geen zin meer in een vaste verbintenis met een goed doel. Geven willen ze wel, maar eenmalig, gerelateerd aan iets actueels. En wat is er actueler dan een bio-industriebiggetje dat zichzelf van de slacht heeft gered? Held Koertje natuurlijk!

TIKKIE
Een tikkie voor Koertje is dus ook van harte welkom! Ook dan kun je het leven van Koertje blijven volgen via zijn filmpjes en blogs. Wie weet begroet Koertje over 10 jaar op zijn beurt ook weer een bio-industriebiggetje dat van het transport gestuiterd is. Hopelijk is hij dan net zo’n lieve oom als Oom Klaver, Oom Bert en Oom Herman!
https://FamilieBofkont.nl/Tikkie-voor-HELD-KOERTJE.html
(voor iDeal klik ook op tikkie-link)

Fijne dinsdag allemaal!

EN DAN NU HET FILMPJE!
https://video.bfknt.nl/20190922-Bofkont-TV-Oom-Herman.mov

PS
Hoe word je Vriend van Koertje? (en van de andere bofkonten natuurlijk).
Heel eenvoudig. En kijk vooral ook even naar de privileges ;-)
https://www.FamilieBofkont.nl/vriend