KOERTJE THE MOVIE (10)
Koertje krijgt les van oom Bert

KOERTJE vraagt aan OOM BERT hoe dat moet: hooi eten

Koertje is definitief van de biggenpap af. Hij krijgt nu biggenkorrels. En sinds gisteren kauwt hij ook op ruwvoer. Oom Bert geeft les in hooi eten. Koertje is een snelle leerling, maar hij moet zich wel gedragen anders krijgt hij een ‘take this’. Weliswaar een kleintje, maar toch.

https://video.bfknt.nl/20190925-Bofkont-TV-Koertje-krijgt-les-van-Oom-Bert.mov

Toen Sylvie Meis ooit voor TMF bij Aagje op bezoek kwam kreeg ze meteen zo’n corrigerende tik. NIET op mijn lip zitten! Als varkens √©rgens een hekel aan hebben dan is het aan dat. Aagje reageerde razendsnel. Sylvie werd even op haar nummer gezet. Daarna vond Aagje het goed dat ze haar masseerde :-)
Wordt Vervolgd.

Fijne donderdag allemaal!