CORRIE KNORRIE

CORRIE KNORRIE en masseur Ulrike - Moederdag 2022

Familie Bofkont heeft er een nieuw fenomeen bij: Corrie Knorrie!

Kijk naar de foto – 100% overgave over en weer – en stel je daar dit bij voor: op het ritme van de massage knorde Corrie aan één stuk door. En ik kan je vertellen, er kwam geen eind aan. Die twee gingen helemaal in elkaar op. Als ik niet ‘er is soep!’ geroepen had, lagen ze er nu nog.

Slimme moeder, deze masseur.

Ze wilde al járen naar Het Beloofde Varkensland en had haar eigen moederdagsuitje geregeld, man, dochter en vriendinnen in haar kielzog. Verrassing!

Gedurende deze wonderbaarlijke massagesessie zat haar man gebiologeerd toe te kijken hoe zijn vrouw op haar gat in de modder he-le-maal los ging. Geamuseerd, vertederd, bewonderend en licht verbijsterd moest hij wel toegeven: mijn vrouw is dol op varkens.

Het was gisteren sowieso een slagveld van omgevallen varkentjes.

Kijk maar naar de foto’s. Het geluk spat er van af. Conclusie: het laatste nest van Eénoogje is van een ongekend knuffelgehalte. Wát een vrijdozen. En de bofkontfans lusten er wel pap van. Oh happy day!

Fijne maandag allemaal!

Foto’s
MOEDERDAG bij Familie Bofkont
https://2022.bfknt.nl/20220508-Familie-Bofkont-Workshop+Vriendenavondje-op-Het-Beloofde-Varkensland/

#varken #massage #moederdag