MOKKELTJE

MOKKELTJE op 21 november 2016

De Meet & Greet met Oom Bert en zijn kleintjes was er eentje met een gouden randje. De eerste bijeenkomst (nou ja, op 5 september na dan) sinds de 2 jaar coronastop had niet mooier kunnen beginnen.

Het woord ‘verbinding’ kan ik zo langzamerhand niet meer horen, maar eerlijk is eerlijk: dat was wel waar het hier gisteravond om draaide. Uiteraard ieders verbondenheid met de bofkonten, maar ook de menschjes onderling.

Een grote geanimeerde club: kletsen over de bofkonten, uitwisselingen over vlees/geen vlees, lachen om elkaars dierenverhalen, tranen om Eénoogje.

De Vrienden van Familie Bofkont. Steeds meer mensen zijn dat al jaren en dat begint meer vruchten af te werpen dan alleen de pecunia. Bijzonder hoor, die Nieuwe Rijkdom ;-)

QUOTE VAN DE DAG
‘Dank je wel voor deze bijzondere avond. De Meet & Greet met Oom Bert en de biggen van Eénoogje was onvergetelijk. De tijd vloog! Zo leuk dat jullie dit georganiseerd hebben!’
Leny van den O.


Maar nu is het tijd voor Mokkeltje.

MOKKELTJE
Tussen de bedrijven door gisteren nog snel een hospice voor haar gemaakt. Pestkop Koentje is niet welkom meer en dominante Dumpie mag voortaan ook wegblijven. Mokkeltje heeft nu het rijk alleen met haar eigen dierbaren. Zij is er een van Moeke (2006) en de vroegste fans weten dan wel hoe laat het is. Die hele Familie Hangbuik waren en zijn hun very own pigs.
Wordt Vervolgd.

UIT HET FAMILIE BOFKONT BOEK
https://familiebofkont.nl/boek/moeke-en-biggen/
(Mokkeltje is het rechter bonte biggetje)

#varken #minivarken #vrienden #hospice