BIGGENSOAP
Goede Tijden Slechte Tijden

Vandaag zijn Eénoogje en haar gezinnetje een maand op Het Beloofde Varkensland. Eerst de wittebroodsweken. Nu de soap. Geen mens ontkomt aan het wel en wee des levens, geen varken ook. Zelfs al ben je een bofkont. Er komt – uiteraard – nog een mooi Hennie filmpje.

Maar eerst wat anders.

Dinsdag komen Dokter Peter & Co.

Twee dierenartsen die borgjes gaan maken van Beauty Boy, Lieve Jongen en hun 3 broertjes. De 5 beertjes krijgen een eigen biggenhospitaaltje. Vermoedelijk zullen ze daar een kleine week verblijven (als alles goed gaat).

BIGGENHOSPITAALTJE
Aan de slag dus met dat biggenhospitaaltje. Dat hebben we eerder gedaan voor de jongens van Betsy. Maar toen hadden we nog zeeën van ruimte. Nu (na de brand van 2017) moeten we creatief zijn. Even puzzelen om plaats te maken voor een operatiezaaltje en een uitslaapkamer. Dit weekend staat in het teken van ontruimen, schoonmaken en opbouwen: het leven gaat weer door.

Met de groeten van Familie Bofkont!

PS
Koertje heeft inmiddels de baard in de keel :-)
Hij kwam langs om indruk te maken op Eénoogje.
En hij liet zich even horen bij haar (nu nog) beertjes.
Uitslover!

#beertjes #borgjes #biggencastratie #soap

https://vimeo.com/666274522