OP ZOEK NAAR EEN SPONSOR

De boeven kunnen niet wachten tot ze de Bofkont Bajes weer uit mogen

Natuurlijk ging het weer anders dan gepland.

Dokter Peter heeft corona. Dus geen gebitsbehandeling van Kleine Beer & Co ter voorbereiding van hun tijdelijke verhuizing. En de boeven inclusief hun ‘natuurlijke wapens’ naar Het Beloofde Varkensland brengen, dat is geen goed idee. Teveel vechtjassen, teveel oudjes, teveel risico.

Dus wat dan wel?

Bofkontboeren optrommelen. Twee van hen herstelden nog van corona, toch kwamen ze. Stoer. Aan het eind van een dag hard werken konden Kleine Beer & Co het veld weer op. De benen strekken op een stuk van zo’n 600 vierkante meter, inclusief toegang tot de sloot voor een modderbad. Daar moeten ze het voorlopig mee doen. De kwajongens hebben niks te klagen.

FOTO https://2021.bfknt.nl/20210419-familie-bofkont-varkens-de-black-boys-en-kleine-beer-willy-tijdelijke-oplossing-bofkonteiland-600.jpg

Nu is er tijd voor de volgende stap.

Offertes opvragen bij klusbedrijven om het hele Bofonteiland aan te pakken. Oude troep eruit en afvoeren. Dan opnieuw afrasteren met sterke palen en sterk gaas. Een bouwklus van 400 strekkende meter. Serious Business. Dus eerst op zoek naar een sponsor.
Wordt Vervolgd.

Fijne maandag allemaal!

PS
Met grote dank aan Maarten, Annemieke, Saskia, Ingeborg en Dennis!

PPS
DE BLACK BOYS
zeg nooit nooit

https://familiebofkont.nl/boek/de-black-boys/

#varkens #corona #sponsor #boeven