OPROEP! 3 GRATIS KAARTJES VOOR GUNDA!

poster Gunda documentaire

GRATIS KAARTJE
Ik heb onverwacht 3 tickets over voor de spraakmakende documentaire Gunda. Je weet wel, Gunda, het varken met haar 10 biggetjes, waar de halve wereld nu over praat.

Dit is de trailer:
https://youtu.be/afZ6n7lwx48

WIE
Wie kan ik daar blij mee maken?

Stuur je mailadres en je krijgt je kaartje digitaal toegestuurd.
mail@hetbeloofdevarkensland.nl
Wie het eerst komt het eerst maalt!

WAAR
De Balie – Amsterdam

AANVANG
19.00 uur

Wie weet zien we mekaar daar straks in De Balie.

Fijne avond allemaal!

PS
Dit schreef ik vorige week in de Bofkont Berichten:

GUNDA
Een poosje terug werden we al getipt over de documentaire Gunda, momenteel te zien op de IDFA. Over moedervarken Gunda met haar biggetjes. Zwart-wit gedraaid zonder commentaarstem, mooier kan het bijna niet. Ik verheug me erop, we hebben tickets! Maar ik moet me wel schrap zetten. Gunda is de nieuwe Betsy, maar dan zonder happy-end. Betsy’s biggetjes zijn bij haar gebleven. Dat had ik Gunda ook gegund. ‘De kans is groot dat u na het zien van deze film nooit meer vlees aanraakt,’ schrijft Derk Sauer in het Parool. We gaan het zien.

#varkens #gunda #idfa