THOR IS TRENDING + filmpje

Bofkont THOR heeft nu in ieder geval een eigen button - illustratie: kidsweek.nl

Vanochtend om 6.05 uur was Thor trending.

Waarom was niet duidelijk, maar ik zag Prince Harry een scène spelen in een kostuumfilm. God of Thunder. Hilarisch. (Kan ook een 100% look-a-like geweest zijn).

Thor dus. Even dacht ik nog dat onze Thor al Dier van het Jaar geworden was :-).

Zondag is de feestelijke prijsuitreiking in Ouwehands Dierenpark. De uitnodiging was binnen. Gaat niet door. Corona. Er wordt nog gezocht naar een alternatief, maar zondag 4 oktober blijft wel de dag.

Wordt Thor Dier van het Jaar? Nou dat lijkt me niet :-)

Ouwehands Dierenpark doet zelf ook mee. En daar hebben ze niet stil gezeten. Hun genomineerde pandababy moest nog een naam hebben en het publiek mocht namen inzenden. De gedroomde campagne dus. Slim en succes verzekerd. We zullen het wel op het Jeugdjournaal zien :-).

Arme Thor? Voor hem heb ik geen campagne kunnen voeren. Bokita, en later Muk, slokten alle tijd en aandacht op. Recht op mooi sterven gaat toch echt voor. Zo gaat dat bij Familie Bofkont.

Maar sportieve Thor vindt het geen enkel punt: ‘Ik heb sowieso al de hoofdprijs gewonnen. Leven op Het Beloofde Varkensland. Welk varken wil dat nu niet?’

PS
Het gaat hartstikke goed met Thor. Hij heeft zijn oude woning verlaten en is voorgoed ingetrokken bij de Slagersmeiden. Liggen ze lekker met z’n drietjes onder de wol. Laat nu die herfst maar komen!

FILMPJE
Van de week commotie voor hun deur. Zomaar ineens een wilg omgevallen. Kleine Meid en Thor doken er onderdoor toen de bel luidde voor het ontbijt. Grote Meid had het nakijken. Ze is wonderwel hartstikke goed hersteld van de hernia. Lopen, zelfs op een drafje, lukt weer goed. Maar een sexy limbo dans uitvoeren, nee, dat zit er voor haar niet meer in. Roomservice dus voor Grote Meid.

Later op de dag de wilg in stukken gezaagd tot een gat waar ze doorheen kan. Tot groot genoegen van Koertje en Herman & Co. Reuring plus een lekker hapje toe. Wat willen die bofkonten nou nog meer?

FILMPJE
https://vimeo.com/familiebofkont/20200927-thor-en-de-meiden-de-omgevallen-wilg
óf https://Bofkont.TV/20200927-thor-en-de-meiden-de-omgevallen-wilg.mov

PPS
Er kán nog steeds op Thor gestemd worden…;-)
https://www.diervanhetjaar.nl/stem-op-minivarken-thor/

_____
Facebook + reacties    https://facebook.com/FamilieBofkont/posts/3400394553412534/