WE ZIJN LOS

Jubileumuitgave! Nu al een wachtlijst... Familie Bofkont Boek starring SWIENTIE, Familie Bofkont Boek starring LADYBOSS

Dit ging er gisteren aan vooraf:

Maandag 31 augustus 2020SUPERAANBOD VAN SUPERFANHet woord super kan ik niet (meer) horen. Maar ja als het op…

Geplaatst door Familie Bofkont/Het Beloofde Varkensland op Maandag 31 augustus 2020

Wat je noemt een succès fou.

We zijn los! He-le-maal. De lievelingsbofkonten-on-demand zijn de deur uitgevlogen, binnen no time, soms wel met z’n 7-en tegelijk. Een wáánzinnig succes, pardon een SUPER succes ;-).

LANGE LIJS
De Betsy’s, Wildemannen en Koertjes verbaasden me niet, dat zijn natuurlijk Bekende Bofkonten, maar dat Lange Lijs werd gekozen, dat ontroerde me. En wat wordt ze mooi door superfan Anneke in het zonnetje gezet:

‘Lange Lijs. Zij is en blijft mijn grootste heldin. Er kleeft een prachtig verhaal aan haar: over haar vlucht en redding van het transport.’

LADYBOSS
En wat te denken van Dappere Dodo? Slik. LadyBoss. Slik. Ik bedoel LádyBoss! Wie kent LadyBoss nou? LadyBoss leeft volkomen teruggetrokken, zij wíl zich niet eens laten kennen. En toch wordt ze gekozen. Daar kan ik nou even stil van worden.

SWIENTIE
En dan Swientie. Over haar gaan we binnenkort meer horen… Dat wordt tijd.

BALLENBOY
Op de valreep hoorde Ballenboy ook nog bij de favorieten. Ballenboy! Ook zo’n Onbekende Bofkont, maar daarom niet minder geliefd op Het Beloofde Varkensland. Kennelijk had hij toch daarbuiten ook een fan. Slik.

En nu zijn we dus los. Dank lieve trouwe superfans!

Fijne dinsdag allemaal!

PS
De wachtlijst loopt ook al vol. Dat wordt een extra bestuursvergadering ;-) Hoe gaan we dit oplossen? We willen natuurlijk geen enkele fan teleurstellen.

PPS
Zojuist komt er een superbestelling binnen van de VU. Help!

‘Graag het jubileumboek met op de omslag het bos op de Zuidas met de hele familie Betsy en Co die daar woonden. Prachtige cadeautjes voor mijn mensen die op de VU werken en het doet zich nu voor dat verschillende van mijn promovendi de komende tijd promoveren, wat is een mooier cadeau dan dit boek!’

En nu moet ik helemaal slikken.

_____
Facebook versie + reacties    https://facebook.com/FamilieBofkont/posts/3308971965888127/