VARKENS VANDALEN + filmpje

Bezoek voor KEILER in zijn kraakpand

Keiler is hoofdverdachte.

Bewijzen kan ik het niet – ik was er niet bij – maar wie kan het anders geweest zijn?

Een dichtgespijkerd schot forceren, daar kan ik nog inkomen, maar dwars door een hermetisch-dicht-geschroefde plaat hout heen beuken, dan moet je als varken toch echt van goeden huize komen.

Wie anders dan Keiler?

Wildeman had het ook kunnen zijn maar die tijden zijn voorbij. Die ligt tegenwoordig als een uitgeraasd opaatje tegen Brody aan te snurken.

Feit is dat de met bloed zweet en tranen opgestapelde strobalenmmuur (dankjuliewel Maarten & Annemiek!) in één nachtje weer teniet is gedaan.

En ik maar denken dat de zwembadjes van Muk veilig achter slot en grendel lagen te wachten op warm weer. Niets meer van over dan wat flarden.

Daarmee heeft Keiler zichzelf verraden. Opsporing Verzocht hoeft er niet eens meer aan te pas te komen.

Keiler is een zeiltjes fetisjist. Krijgt ie een stuk landbouwzeil te pakken dan wordt meneer wild. De opblaasbare zwembadjes van Muk moeten datzelfde bij hem hebben losgemaakt. Joepie! Zeil! Scheuren maar!

Hij kreeg al snel bezoek in zijn kraakpandje.

Koertje kwam wroeten, Lange Lijs had jeuk aan haar buik, oom Bert ging lekker languit liggen – waar vers stro toch niet allemaal goed voor is. Keiler zag me wel maar deed of hij gek was. Maar een uurtje later stond hij ineens naast me op de kuilplaats waar ik met schep en kruiwagen in de weer was.
Wordt Vervolgd.

BOFKONT TV – varkens vandalen
https://Bofkont.TV/20200707-varkens-vandalen.mov

#varkens #vandalen