ALLES VOOR MEM + filmpje!

MEM

De medicijnman van Familie Bofkont kwam woensdagavond medicatie voor Mem brengen. Kopje koffie? Nou graag! Sinds corona was het visite rijden maar een saaie bedoening, koffie na een behandeling van een dier aan huis was er eigenlijk nergens meer bij.

We namen plaats in de Corona Coffee Corner.
https://2020.bfknt.nl/familie-bofkont-corona-coffee-corner.jpg
Voor een kleine of grote boodschap kon de medicijnman terecht in de bosjes achter Bokita.
https://2020.bfknt.nl/familie-bofkont-corona-water-closet.jpg

Bleek de medicijnman per ongeluk de verkeerde pijnstiller voor Mem besteld te hebben. De onze was op, opnieuw bestellen zou betekenen dat Mem een paar dagen zonder zou zitten. Arme Mem. Met die gedachte kon ik niet leven.

Na wat speurwerk bleek de dierenarts van Ouwehands Dierenpark nog wat van het juiste spul te hebben staan. Maar welke Bofkontboerin wilde nog heen en weer naar Rhenen rijden? Zelf was ik dood na 13.785 stappen om de dagelijkse zooi van de bofkonten weg te werken.

Na een rondje bellen ging Bofkontboerin Lidy op pad en nog net voor middernacht kreeg Mem de broodnodige verlichting voor haar zere poot. Dankjewel Lidy!

Hoe gaat het met Mem?

Aan ziekenbezoek geen gebrek. Koertje, oom Bert, Wildeman en Brody liggen ‘s nachts aan haar zijde, overdag is het een komen en gaan van jan en alleman, Zeus en Dolle Mina laten regelmatig hun neuzen even zien. Wat dat betreft heeft Mem niks te klagen.

En als ze niet ligt te rusten gaat ze naar de snackbar. Heb je nog wat lekkers voor me? Jawel Mem. Hier. Neem maar. Zoveel je maar wil.

Volgende week moet blijken of de kuur is aangeslagen.
Dat wordt het uur van de waarheid…
Wordt Vervolgd.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200603-Mem-naar-de-Snackbar.mov

#koeien #snackbar