THOR IN DE KRANT

THOR op Het Beloofde Varkensland

De man van Marcella, je-weet-wel-Marcella-van-Thor, had haar opgegeven voor de rubriek Topper van het huis-aan-huis magazine Amstelveenz.

‘Nu wil ik haar verhaal publiceren en meteen een mooi stuk over Het Beloofde Varkensland schrijven. Marcella is vol lof over Familie Bofkont,’ mailde de redacteur.

Het eindresultaat mag er zijn.

De redacteur heeft er haar best op gedaan, evenals de vormgever. En dankzij Marcella staat Thor in de bladen. Niks te klagen dus. En toch lag ik er vannacht wakker van.

Het verhaal in Amstelveenz is gebaseerd op de knipselmap (alles wat eerder geschreven is over Familie Bofkont). Het Beloofde Varkensland van vóór de coronacrisis.

https://issuu.com/amstelveenz.nl/docs/amstelveenz_magazine_mei_2020_editie_49
Pagina’s 6+7+8.

En nu komen er enthousiaste reacties.

Lezers vragen informatie aan over de Familie Bofkont Workshop. Mogen we ons al opgeven voor Vaderdag? Of zou het in mei nog kunnen?

Ik word keihard met mijn neus op de feiten gedrukt. Op Het Beloofde Varkensland is er nog geen leven ná corona, we zitten hier nog steeds in lockdown. Net als de verpleegkundigen op de IC’s mogen wij hier niet ziek worden. De verzorging van de bofkonten staat voorop, daar moet al het andere voor wijken.

Het enige dat ik de aanvragers kan opsturen is dit:

Dank voor de belangstelling!
Door corona staat de Familie Bofkont Workshop in de pauzestand.

Hierbij het programma zoals de workshop was vóór de crisis. We hebben er 912 gegeven, tot corona roet in het eten gooide :-(

De invulling van de Familie Bofkont Workshop gaat anders worden. Hoe moeten we op Het Beloofde Varkensland vorm gaan geven aan de 1,5 meter samenleving? Dat antwoord hebben we nu nog niet.

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: Bofkont Berichten.
https://familiebofkont.nl/bofkont-berichten/
(helemaal naar beneden scrollen)


En nu voel ik me net een winkelier die nee moet verkopen.

‘Helaas niet op voorraad, mevrouw.’

‘Maar kan ik er dan niet eentje bestellen?’

‘Ik ga mijn best voor u doen, mevrouw.’


Fijne woensdag allemaal!

#corona #varkens #anderhalvemeter #farmsanctuary