KOERTJE THE MOVIE (81)
Koertje rules…

KOERTJE THE MOVIE (81) - Koertje rules...

Je hebt workshops en workshops. De eerste van dit jaar was er een met een gouden randje. Een samengestelde goep mensen met dezelfde energie en concentratie. Kom daar maar eens om.

Een zichtbaar ontroerde bioloog sloot af met spontane woorden over onze aanpak en de liefde op Het Beloofde Varkensland.

Daar kunnen we de komende 25 jaar weer mee vooruit.

Iedereen was getuige van hoe Koertje zijn personeel instrueert. Terwijl wij warme chocolademelk-waar-geen-koe-aan-te-pas-kwam dronken, wilde Koertje om de haverklap naar binnen naar buiten naar binnen naar buiten en weer naar binnen.

Een luid gebrul en daar kwam hofdame Lidy al weer aangesneld. Deur open deur dicht. Meneer werd op zijn wenken bediend. Wie ooit droomde over een varkentje in de achtertuin is daar nu voorgoed van genezen ;-)

Tijdens het napraten in kleine kring begon Brody vast zijn bed op te maken. Vol ijver en toewijding.

Koertje lag achter Wildeman, oom Bert was al in dromenland. En al was Koertje nauwelijks zichtbaarder dan een stukje roze rug, hij bleef de toon zetten.

Zou Brody de kans krijgen om zijn karweitje af te maken?

Ja. En nee.

Want toen hij zich eindelijk lekker genesteld had, stond Koertje ineens op met een hoop bombarie. HIJ moest naast oom Bert liggen en niet niemand anders. Arme Brody.

Maar toen was ik al gestopt met filmen…

Fijne maandag allemaal!

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200112-Koertje-the-Movie-81-Koertje-rules.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘Ach….. La Mama, kan niet veel meer maar geniet zichtbaar van een bedje vers stro en een mandje appels en de liefde waarmee ze wordt omringd ❤️’
Ton vd S.