KOERTJE THE MOVIE (76)
Koertje en de lakmoesproef

RIES (links) geeft nooit op en KOERTJE ook niet...

Voor nieuwkomers is de Varkensmassagesalon altijd de lakmoesproef.

Mogen ze er al in, of nog niet. Met andere woorden: is de nieuwkomer al voldoende ingeburgerd om daar getolereerd te worden? Dat hangt er maar helemaal van af.

Brutus (slachtvarken van 360 kilo) is wel een jaar lang de toegang geweigerd. Miss Universe (minivarkentje van zo’n 60 kilo) vond het niet goed. Brutus was als de dood voor haar vinnige varkensvrouwtjes gedrag en vluchtte altijd schreeuwend voor Miss Universe weg.

Koertje was al 7 weken op Het Beloofde Varkensland toen hij een dappere poging waagde tijdens het onderdeel Varkensmassage van de Familie Bofkont Workshop.

Bij de workshoppers was hij meer dan welkom, de bofkonten vonden het ook allemaal prima, die lagen toch in katzwijm, maar er was er eentje die dat he-le-maal geen
goed idee vond. Ries.

Uitgerekend Ries.

Zelf driedubbel met zijn neus in de boter gevallen (hij werd aan een boom vastgebonden en door de dierenambulance naar Het Beloofde Varkensland gebracht), kreeg een eigen vriendje, Kleine Theun, ook gedumpt, maar dankbaar en een beetje aardig doen tegen iedereen, ho maar.

Koertje was nog niet binnen of daar kwam Ries al aan. Wegwezen jij!

Maar slimme Koertje liet zich niet wegjagen. En Ries gaf niet op. Daarmee bewezen beiden hoe vindingrijk varkens zijn. Moraal van dit verhaal: Geef nooit op! De varkens hebben het uitgevonden.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191220-Koertje-the-Movie-76-Koertje-en-de-lakmoesproef.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘Ja dank je voor deze filmpjes ik ben geen vegetariĆ«r maar ik heb al 12 jaar geen varkensvlees willen eten want ik vind ze veeeeel te lief!’
Nicolette v.G.