KOERTJE THE MOVIE (74)
Koertje the Partycrasher

Biggetje Koertje loopt over Feestvarken LA MAMA

Prachtig jubileumfeestje gisteren bij La Mama & Edwin. Eenendertig workshopgasten om de jubilerende moeder en zoon geschaard. Hutje mutje, buiten was het koud, binnen was het oergezellig.

De fans van La Mama hingen aan mijn lippen, we vertelden hun verhaal met de beelden op een flatscreen. Hier en daar een traan. Iedereen was diep geraakt.

‘s Avonds lagen La Mama & Ewdin een beetje tegen elkaar aan te hummen over het feestje, wie er allemaal waren, hoe ze deden, wat ze zeiden, wat ze aan haden. Zoals dat gaat na een feestje.

Ineens gekrijs bij de deur. Koertje!

Hij was niet uitgenodigd en kwam toch nog even verhaal halen. Heen en weer struinen, brutaal doen tegen Edwin, over het feestvarken heen banjeren. Koertje Koertje toch. Wat moeten La Mama & Edwin wel niet van je denken? Zo heeft oom Bert je niet opgevoed. Die jeugd van tegenwoordig, grrrrr.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191209-Koertje-the-Movie-74-Koertje-the-Partycrasher.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘Vandaag de workshop mogen meemaken. Echt zo mooi om te zien en te horen hoe elk varkentje, koe, stier een eigen verhaal heeft. Met een lach en een traan de passie van Dafne te mogen meemaken. Al jaren vriend van de Bofkontenfamilie maar nu kunnen zien, horen en snuiven hoe de Familie leeft.’
Marjoleine K.

PS
En toen alles weer tot bedaren was, een mailtje van boer Edwin:
‘Die dag, 10 jaar geleden, hebben we iets goeds gedaan. TROTS !!!’

#filmpje #varkens #biggetje #snelwegbiggetje #feestvarken #superfokzeug