KOERTJE THE MOVIE (54)
Koertje ontdekt de trekker…

Biggetje Koertje ontdekt de trekker

Het kan niet alle dagen feest zijn. Maar ook op grijze novemberdagen valt er nog genoeg te beleven. De trekker staat binnen!

Kwestie van stug dooreten, de ene baal hooi na de andere, de bofkonten deden hun best en zo kwam er weer ruimte vrij. De oude boerenkar uit 1949 moest een beetje inschikken en nu staat de trekker ook lekker droog.

Daar moest nieuwsgierige Koertje het zijne van hebben.

En hij niet alleen. De trekker leek de dorpspomp wel. Wilde Sjouk kwam voor een praatje, Edwin dook op, daar was Beertje, hé Kippie jij ook weer hier, Lange Haas schoof aan.

En helemaal leuk: Don Juan!

Die donkere knapperd en zijn Moesje waren nog nieuw voor Koertje. Maar tijd voor een uitgebreide kennismaking was er niet bij, Zeus werd ongeduldig. Hooi! Hallo! Hooi! Hier! Nu! Komt er nog wat van?

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191111-Koertje-the-Movie-54-Koertje-ontdekt-de-trekker.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘Het is bedtijd maar toch nog even blijven zitten om nog even te genieten van ondernemende Koertje en de rest van de lieverds.’
Linda van der V.

LET OP
Voor wie er vandaag middenin valt: Welkom in de Wereld van Familie Bofkont!

Koertje sprong op 5 september van de vrachtwagen. Dit snelwegbiggetje woont sindsdien bij Familie Bofkont op Het Beloofde Varkensland. Elke dag een filmpje over zijn nieuwe leven.

Koertje the Movie helemaal vanaf het begin volgen? Zijn waargebeurde verhaal begint op donderdag 5 september 2019. Veel lees en kijkplezier!
https://familiebofkont.nl/2019/09/ontsnapt-biggetje/