KOERTJE THE MOVIE (46)
Koertje & The Circle of Life

bijschrift

Koertje moest eens weten hoeveel Bofkonten we vandaag gedenken op deze Allerzielen. Het duizelt me, zoveel dat er inmiddels zijn. Vandaag noemen we hun namen weer.

De Moeder van Sjonnie, Hammie, Moeke, Klaas, Stompie, Jan, Brammetje, Miss Piggy, Granny, Betsy, Ballenboy, Zeeman, Pietje, Mister Frisling, Ieniemini, Gieltje, Maxie, Snorketlje, Brutus, Madame Duroc, Lamme Zus, Zeeuws Meisje, Bonestaakje, Brutale Griet, Rosamunde, Arie Bombarie, Aagje, Vrouw Vos, Bessie, Billie Bofkont, Mannetje Bromsnor, Miss Universe, Zwarte Prins, Theo, Wim, Gevaarlijke Eddy, Caesar, Miss X, Donker Wijffie, Knorrie, Maximiliaan, Eva, Duifje, Pareltje, Grootmoedertje, Opaatje, Stalker, Lady Lolita, de Jannemannen, Scheefbekje, Zwartje, Witje, Bruintje, Willempie, Elvis, Broer, Golden Girls, Gerrit, Twittertje, Boy George, Dansmarieke, Stinkwijfje, Mollie, Booswicht, Grijze Kat, Rode Poes, Zachte Kees, Roodpels, Gekke Goudoog, Spook, Heks, Poesje, Siepert, Boerenbontje, Jan, Harm, Thea, Obama, Het Arme Schaapje.

Zij leven voort in de verhalen, allemaal opgetekend in het Familie Bofkont Boek.

Koertje heeft alles nog voor de boeg. Gelukkig. We leggen zijn leven vast in de filmpjes. Dag voor dag. Met Koertje in de hoofdrol, maar alle andere nog levende bofkonten komen natuurlijk ook aan bod. Dat is het leuke ervan. Stel je voor: als Koertje 10 jaar is, zijn er 3650 filmpjes. Dat wordt Bofkont Binge Watching in de Bofkont Bioscoop. Welkom! Tegen die tijd volgt de uitnodiging ;-)

In dit filmpje, nummer 46 alweer, komt alles samen. La Mama op het laatste eindje van haar leven, Koertje nog aan het prille begin ervan. The Circle of Life.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191102-Koertje-the-Movie-46-Koertje-and-The-Circle-of-Life.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘Ik krijg steeds meer liefde voor varkens door de filmpjes te bekijken en ga ze steeds beter begrijpen. Zo mooi dit allemaal te mogen zien, ben ook zo blij dat ik geen vlees meer eet, zou het niet meer door m’n keel kunnen krijgen.’
Jeanett S.

#allerzielen #varkens #biggetje #snelwegbiggetje #dieren #filmpje