KOERTJE THE MOVIE (43)
Koertje & Co aan het ontbijt

Koertje & Co aan het ontbijt

Dat Koertje van het transport sprong zal niemand meer verbazen. Is het tijd voor het ontbijt en staat er een hekje? Voor Koertje geen probleem.

Hij wordt als eerste bediend, in godsnaam Koertje eerst, dan zijn we van dat gekrijs af. Ondertussen staat de hele familie buiten te wachten, van verwachting klopt hun hart, iedere ochtend opnieuw.

Zij weten allang dat krijsen verboden is. Morren, mopperen, piepen, en mierken, dat doen ze nog wel. Kom nou! Kom nou! En als de staldeur dan eindelijk openzwaait spoeden ze zich allemaal naar de ontbijzaal, de voormalige kuilplaats. Vlot ter been zijn ze niet meer, maar ze komen er allemaal wel terecht, varkens zijn doorzetters.

‘Het is hier net een bejaardenhuis,’ zei iemand zondag, toen ze hun pindakaasboterhammen met artrosepillen kregen. Zo is het. En Koertje is de inwonende student.

Familie Bofkont is weer helemaal bij de tijd.

In de mensenwereld stoten steeds meer verzorgingshuizen afdelingen af en studenten kunnen geen kamer vinden. 1 + 1 = 2. Oud & jong drinken samen koffie, maken een wandelingetje, de studenten doen vrijwilligerswerk, iedereen blij.

Ook Koertje kwam eens flink de kussens opschudden bij Familie Bofkont. En zie wat er gebeurt. Iedere dag een filmpje.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191030-Koertje-the-Movie-43-Koertje-en-Co-aan-het-ontbijt.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘En ik maar denken dat het gelijktijdig voeren van mijn drie katten een met militaire precisie uit te voeren logistieke operatie is. Kinderspel! Respect…’
Martine L.