KOERTJE THE MOVIE (38)
Vrijdag wroetdag

bijschrift

Een strobaal is opgebouwd uit verschillende plakken. Om die plakken zitten 2 stro-touwtjes om de boel bij mekaar te houden. Zondags tijdens de Familie Bofkont Workshop loopt iedereen met zo’n goudgele plak stro onder de arm naar het Bofkonteiland om het huisje van Willy & Co op te strooien. Mooi gezicht.

Ook hebben we 2 tribunes van strobalen op Het Beloofde Varkensland.

Eén van die tribunes, zitplaats voor zo’n 35 man, is Koertje vakkundig aan het slopen. En dan lukt hem heel aardig. Iedere zondagochtend voor de workshop begint, moet die tribune, of wat er nog van over is, vrijwel opnieuw opgebouwd worden. Nee, je hoeft je echt niet te vervelen met een big over de vloer.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191025-Koertje-the-Movie-38-Vrijdag-wroetdag.mov

QUOTE VAN DE DAG
‘Overvloed aan stro!! Nog nooit gezien, als ik een boederij zie is het beton, beton, beton. Heerlijk , ze genieten allemaal van deze dekbedden! Was dit maar gewoon op de boederij, zoals vroeger. Dat klimmen en dan die oortjes als hij eraf valt. Geweldig filmpje, en zo goed opgenomen!’
Marijke van der V.

#varkens #biggetje #snelwegbiggetje #dieren #filmpje