KOERTJE THE MOVIE (33)
Geen tijd voor Koertje

bijschrift

Koertje ontdekt steeds meer. Dat hij vanaf de stro-tribune zo op tafel kan springen bijvoorbeeld. Dan maar een paar strobalen weghalen. Helpt dat? Nauwelijks. Even later heeft hij weer wat anders verzonnen.

Hé daar zijn Maarten & Annemiek. Ook leuk! Maarten staat boven op de tribune met zijn hoofd door een luik. Annemiek pakt de sloothaken aan. Het is weer tijd voor de sloten van het Bofkonteiland anders wordt het hoogheemraadschap boos.

Patrick & Wendy doen ook weer mee. Gastheer Willy houdt alles op gepaste afstand in de gaten. Hij doet het goed, zijn gastheerschap, al heeft hij een andere stijl dan De Moeder van Sjonnie. Zij stond altijd met haar neus vooraan de hulptroepen aan te moedigen. Wat missen wij haar. Toen brak de lucht open. Was zij dat? Ik wil het graag geloven.

Terug bij Koertje. Soep eten. Sloothaken terug naar zolder. Op huus an. Dag Koertje. Tot de volgende keer. Dan ben je weer een heel stuk groter.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191020-Koertje-the-Movie-33-Geen-tijd-voor-Koertje.mov

PS
QUOTE VAN DE DAG
‘Waar zou Familie Bofkont zijn zonder al die hulptroepen?’
Dafne W.

#varkens #biggetje #snelwegbiggetje #dieren #filmpje