KOERTJE THE MOVIE (24)
Koertje krijgt een chip…

Bofkont TV - Koertje the Movie (24) - biggetje Koertje krijgt een identificatie chip

‘Gaat Koertje’s oormerk er nog uit?’

‘Wat goed, het oormerk is er uit!’


‘Moet je kijken wat een groot oormerk voor zo’n klein oortje!’

Door de filmpjes veel belangstelling voor Koertje’s oormerk. Het zit er nog steeds in. Het wachten was op een chip. Konden we zelf doen, dat chippen, maar niemand kan dat geroutineerder, dus sneller, dan Dokter Peter. En hoe eerder zo’n handeling voorbij is, hoe beter. Toch altijd een naar moment.

Het was zover.

Eerst nog even een lesje biggenmassage voor Dokter Peter. Masseren en dan toeslaan. Gemeen ja, verraad ook, maar een ontspannen dier is nu eenmaal beter te behandelen.

En kijk.

Koertje is een echt varkentje. Best bereid om zijn zachte buikje aan te bieden, maar daar vraagt hij ook wat voor terug: 100% concentratie en gemeende aandacht. Dokter Peter moest daar nog even goed op oefenen ;-)

Oom Bert kwam er ook bij staan. Die hebben we voor de zekerheid maar even een frisse neus laten halen. Oom Bert is zo beschermend over Koertje, een ‘take this’ behoorde ab-so-luut tot de mogelijkheden en wie weet een stuk uit Dokter Peter’s bil ook nog.

De chip zit er in: nummer NLD-528224001111748.
Nu het oormerk er nog uit.
Wordt Vervolgd.

Fijne vrijdag allemaal!

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20191011-Bofkont-TV-Koertje-krijgt-een-chip.mov

PS

QUOTE VAN DE DAG
‘Het eerste wat ik doe is kijken hoelang het filmpje duurt. En als ik dan, zoals gisteren, 6 minuten zie, dan ben ik zo blij als een kind kan zijn.’
Sytske V.

#varkens #biggetje #snelwegbiggetje #dieren #filmpje