THOR VIERT PASEN + filmpje!

THOR in de deuropening van zijn appartement

Vandaag alweer de 5e zondag van Thor op Het Beloofde Varkensland. Alles wat er met een nieuwkomertje te beleven valt is nu wel zo’n beetje aan bod gekomen.

Aanvallen, bijten, vechten, o jee het is een binnenbeer, operatie plannen, o nee het is corona, prikpil, uitbreken, de boel op stelten zetten; you name it Thor did it.

Maar nu is het Pasen.

Thor zit er inmiddels riant bij in een op maat gemaakt appartementje, nou zeg maar gerust appartement, met een ruime tuin op het zuiden.

Van de week was de oplevering.

Waar vroeger het balkonnetje van Opaatje zat, kan hij nu naar buiten. Als hij wil kan hij zelfs onder het plankier slapen, hij ligt graag onder iets, net zoals hij gewend was onder de brug bij de A2.

Het botert alleen nog niet zo met zijn directe buitenburen, de Slagersmeiden, ik had ook niet anders verwacht. Maar wat niet is kan nog komen. Verbeeld ik me dat nu of begint die prikpil al een ietsiepietsie te werken? Hij kan in ieder geval al heel lief en rustig naast je liggen en intens genieten van een massagesessie.

En als hij genoeg van de zon heeft, trekt hij zich terug, binnen, waar de zwaluws boven zijn mooie koppie hun nestjes bouwen. Ja ze zijn er weer!

Beter dan dit kan Thor het niet krijgen in deze fase van zijn leven bij Familie Bofkont. Wie weet kan hij met Pinksteren al de groep in. Dan kan hij net als de rest gaan en staan waar hij wil.

En mocht het toch anders gaan met dit baasje, dan hebben we nog altijd plan B. Vrolijk Paasfeest Thor!
Wordt Vervolgd.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200411-Thor-naar-buiten.mov

#varkens #koeien #pasen