CORONA

FAMILIE BOFKONT WORKSHOP???
Stranden en parken stromen weer vol. Dan zullen de workshops bij Familie Bofkont ook wel weer beginnen, denken veel bofkontfans. Mogen we weer komen? Kunnen we weer boeken? Al is het maar voor een privé workshop?

Was het maar waar.

Kon Het Beloofde Varkensland maar weer open. Zat de stro-tribune maar weer vol varkensfans. Zinvolle zondagen, meewerkende vrijwilligers, inkomsten om de rekeningen van te kunnen betalen.

WORKFLOW
Sinds 8 maart is Familie Bofkont in strikte quarantaine. De omvangrijke familie varkens & koeien wordt nu verzorgd door slechts 2 dienaars der dieren. We kunnen ons geen enkel risico op de coronabesmetting permiteren. Bij ziekte kan niemand anders het werk overnemen. De workflow is te complex.

VOEREN
Het voeren alleen al is razend ingewikkeld. We hebben te maken met rauwdouwers. Een enorme groep rauwdouwers. Iedere bofkont loopt vrij rond, iedere bofkont heeft een eigen agenda. En de agenda van een varken is een andere dan die van een koe. Er gebeurt altijd iets onverwachts. Zie dat dan maar eens op te lossen. Zie je maar eens letterlijk staande te houden in de dynamiek van die meute hooligans. Wat is er aan de hand, wie is de dwarsligger, waarom, en hoe je redt binnen no time de situatie én het vege lijf?

ZORG
Individuele. Intensieve. Zorg. Op. Maat.
Iedere (Bejaarde) Bofkont behoeft een eigen aanpak:
Iedere bofkont door en door kennen.
Ieder oudje kunnen ‘lezen’.
De geringste gedragsafwijking kunnen signaleren.
Een zorgplan kunnen opstellen.
Medische handelingen kunnen verrichten.
En ga zo maar door.
Daar is járenlange ervaring voor nodig.

VACCIN
Helaas kan Het Beloofde Varkensland pas weer open als er een vaccin is.

BOFKONT BERICHTEN
Op de hoogte blijven?
Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.