De Dag van WAT JE VAN VER HAALT IS LEKKER


LA MAMA: 'Ik overweeg nog trekker-les te nemen op mijn ouwe dag. Wat vind jij?'

Mike Boddé mailde dat hij nog vaak terug dacht aan de mooie avond van het Varkensconcert. Dat is waar ook. Het Varkensconcert. 5 februari. Het lijkt een eeuw geleden. Zoveel gebeurd weer. La Mama, Siepert, Mozzarello, De Nieuwe Kippies, Grote Meid, Brody. O ja en ook nog die monsterklus op het Bofkonteiland. Je zou er zowat scheel van worden.

Tussen alle bedrijven door is er ook nog een trekker aan huis bezorgd. Stond er ineens een ellenlange vrachtwagen uit Frankrijk op de dijk. Toet, toet! Zijn we hier aan het goede adres? Stichting Familie Bofkont? De Roemeense chauffeur en zijn bijrijder braken er hun tong over.

Maar daar is ie dan toch. Eindelijk. De trekker van Familie Bofkont. Rijdt als een zonnetje, geen wonder met maar 738 uur op de teller (deze info is speciaal bedoeld voor Tinus ;-) ).

Wat je van ver haalt is lekker. Dat vindt La Mama ook, ze kwam speciaal kijken. Binnenkort de dames van de gehaakte bofkontjes maar eens op de koffie vragen. Maar eerst nog een voorlader regelen. Dan is ie compleet en zijn alle trekkerwensen vervuld. Wat een rijkdom :-)

Fijne dinsdag allemaal!