De Dag van JUFFROUW LOES & KOENTJE


JUFFROUW LOES is maar wat trots op zo’n jonge minnaar

Aha. Daarom liet Juffrouw Loes het legendarische varkensconcert aan zich voorbij gaan. Ze is berig. Juffrouw Loes lag niet bij Betsy vanwege haar leuke roze lummels. Die lummels van Betsy kunnen wel leuk zijn, maar wat moet een berige Juffrouw Loes ermee?

Juffrouw sliep daar vanwege Koentje. Een echte man! En Koentje ging gewoon vreemd. Arme Betsy. Zo zit het.

Wat Juffrouw Loes niet weet, en waar stoere Koentje wijselijk zijn mond over houdt, is dat we hier te maken hebben met een hálve man. Koentje is een binnenbeertje. Hij heeft er nog eentje, maar die zit diep in hem verstopt.

Hij geurt nog als een echte beer, schuimbekken kan ie als geen ander, wilde apengeluiden maken ook, maar Juffrouw Loes heeft toch een kat in de zak gekocht. Koentje is, voor zover ik weet dan, onvruchtbaar.

Tenzij…

er in dit Jaar van het Varken een wonder gebeurt. En waarom niet? De wonderen zijn de wereld nog niet uit bij Familie Bofkont. Ik hoop met Juffrouw Loes mee.

Want stel he, stél…

…dan zou Juffrouw Loes over 3 maanden plus 3 weken plus 3 dagen ineens kleine Juffrouw Loesjes en kleine Koentjes om zich hebben. Dan zitten we in juni. Opgroeien in de zomer. Een mooiere tijd is er niet voor een paar frislingetjes.

Eerlijk gezegd hoop ik op een wonder. Ik heb het ze met eigen ogen zien doen. Dus wie weet. Zet em op Juffrouw Loes & Koentje!
Verras ons maar ;-)

Fijne donderdag allemaal!