HET JAAR VAN HET VARKEN
(voor de 3e keer!)


Foto uit een ver verleden

Vandaag is het Jaar van het Varken begonnen. Iedere 12 jaar is het varken aan de beurt in de Chinese astrologie. In het bestaan van Familie Bofkont is dat nu de 3e keer:

1. Het Jaar van het Varken 1995
oprichting Het Beloofde Varkensland

2. Het Jaar van het Varken 2007
opening Varkensmassagesalon

3. Het Jaar van het Varken 2019
Vivaldi voor Varkens met Mike Boddé

Feest vanavond op Het Beloofde Varkenland!

De media belden gisteren al. Radio, krant, film: de varkens worden niet vergeten. Waarom Vivaldi voor Varkens? vroeg dagblad Trouw. Nou, daarom. Omdat ze het waard zijn ;-)

En Bofkontboerin Erin uit Israël komt ook!

Maar eerst rijdt ze vandaag nog even op en neer naar Winterswijk. Slaapzakken halen. Waarom helemaal daar? Daar hebben ze mooiste en de goedkoopste ;-)

Vanavond niet alleen zitplaatsen op de stro-tribune, maar ook ligplaatsen. In die slaapzakken dus. Kunnen we aan de voeten van Mike Boddé gaan liggen. Tussen de varkens.

Nu wat anders.

VARKENSPRIJSVRAAG
Wie is dit biggetje?

Na de uitzending van Radar kreeg ik deze foto opgestuurd met de vraag: ‘Leeft die nog?’ (Afzender: een-van-die-mensen-die-we-járen-geleden-uit-de-brand-hielpen-en-daarna-nooit-meer-iets-van-hoorden…)

Tot gisteravond dus.

WIE IS DAT BIGGETJE VAN TOEN?
Nou en of die nog leeft! Dat biggetje is hier een heel groot varken geworden. Maar wie is het? Wie het raadt krijgt een vrijkaart voor de Familie Bofkont Workshop.

Fijne dinsdag allemaal!

PS
En de Vrienden van Familie Bofkont: tot vanavond!
We verheugen ons zeer op jullie komst!