De Dag van ZEEMAN SPREEKT (2)
Vegetarische Erwtensoep


10 jaar na dato: Vegetarische Erwtensoep op de Nieuwjaarsduik!

ZEEMAN:
“Ook Granny is veilig over. Ze voelt zich hier al helemaal thuis. We zitten regelmatig samen op een wolkje. Het leuke van hier is dat je overzicht hebt. Ik kan zo op Het Beloofde Varkensland kijken, maar niet alleen daar. Ik kan zien wat er op de wereld gebeurt en ik kijk nog regelmatig. Maximiliaan zegt dat hij dat de eerste tijd ook deed, even kijken hoe het met Lamme Zus ging. Maar op een gegeven moment had hij daar geen behoefte meer aan. Logisch. Lamme Zus is nu ook gewoon hier bij ons.

Ik blijf nieuwsgierig. Hoe zou het met Moszkowicz gaan? En met Pinokkio? Mozzarello? Dan loer ik een uurtje naar beneden en dan ben ik weer helemaal bij.

Vandaag zoomde ik in op Scheveningen.

Het is 10 jaar geleden dat ik in Scheveningen de Nieuwjaarsduik opende. Zouden er nog steeds studenten op stelten in zee staan? En die leuke bikinimeisjes, zouden die er ook weer zijn? Ze waren er. Nog veel meer dan toen. En wat ik ook zag: ze aten vegetarische erwtensoep!

Nou moe. Unox mag mij wel dankbaar zijn. Daar kwamen wij dus 10 jaar geleden al mee aanzetten. Huisgemaakte vegetarische erwtensoep met vegetarische rookworst (van Tivall). Dat was mijn missie: Ik mag vrij zwemmen in zee terwijl mijn collega’s bij Unox in de soep drijven. En toen gingen we gratis vegasoep met vegaworst uitdelen. Nu verkoopt Unox vegetarische erwtensoep met vegetarische rookworst tijdens de Nieuwjaarsduik! Ben ik toch niet voor niks op aarde geweest ;-)”

Het jaar is goed begonnen.
Voorspoed & Geluk voor iedereen in 2019!

PS
Zeeman’s Nieuwjaarduik – 10 jaar geleden:

ZEEMAN op de Nieuwjaarsduik 2009