De Dag van HET BOFKONTVIRUS

Made by DE MAGISCHE CIRKEL: Lydia & Co!

‘Dus blijf ajb doen wat je doet, mensen voorlichten is echt het absolute toverwoord,’ schreef Lydia naar aanleiding van Biggen redden voor Beginners. Blijven doen wat je doet. Hoor wie het zegt ;-)

Vandaag staat haakboerin Lydia weer op de Kerstmarkt in Woerden.

Met dé evergreen. De gehaakte bofkontsleutelhangers; made by de Magische Cirkel. En nog veel meer leuke spullen. Lydia is er het hele jaar druk mee geweest. Af en toe kwam ze even buurten:’Kijk eens wat ik nu weer bedacht/gemaakt/verzonnen/ingekocht heb?’ En dan doken we weer de doos vol verrassingen in en aten ons een ongeluk aan haar meegebrachte vegan saucijzenbroodjes.

En dat allemaal omdat ze Betsy ooit in de ogen keek. Over betovering gesproken.

Lydia kreeg er het bofkontvirus van. Een zeer besmettelijk virus waar geen medicijn tegen bestand bleek. Ze stak er haar hele omgeving mee aan met als resultaat de Magische Cirkel. De Verliefde Wethouder en haar Charmante Assistente houden zich ook bezig met die magie. Rosemary’s Baby is er niks bij…

Niet te geloven dat het jaar weer voorbij is. Vandaag is de dag van Lydia’s langverwachte Kerstmarkt.

Woon je in Woerden of in de buurt? Ga dan even bij Lydia langs. Je herkent haar kraam aan de roze smoeltjes. De Magische Cirkel heeft 511 (!) bofkontjes bij elkaar getoverd. Net zoveel als het aantal biggetjes dat Granny & Muk samen op de wereld hebben gezet.

Doe Lydia de lieve groeten. Zorg dat je niet aangestoken wordt door het bofkontvirus. En zeg haar dat ik zelf dolgraag was komen kijken. Maar dat gaat helaas niet. Loeidruk met de dag van morgen. Met wat Lydia aan me vroeg: ‘Blijf ajb doen wat je moet doen.’

Morgen?
Wat is er dan morgen?
Verrassing!
Wordt Vervolgd.

Fijne zaterdag allemaal en Lydia zet em op!

PS
Nog voor deze post online ging, kreeg ik dit van Lydia:
De markt is gestart. En hoe! Twee kramen breed!
Mensen wees gewaarschuwd.
Dit is wat het bofkontvirus met je kan doen :-)

http://2018.bfknt.nl/kerstmarkt-woerden.jpg