VAN HARTE MET ROZE LUMMELS

BETSY’S ROZE LUMMELS - EBERHARD & CO op hun 7e verjaardag, 14 april 2021. Van harte, jongens!

Toch gek. Als je jarig bent wordt jíj gefeliciteerd. Maar waarom je moeder eigenlijk niet? Zonder haar was je er niet geweest.

Ieder jaar als Eberhard & Co jarig zijn, denk ik aan Betsy.

Betsy lag zeven jaar geleden te zwoegen om haar biggetjes op de wereld te zetten. Ik lag erbij en ik keek ernaar. Klokslag 12 uur werd het eerste wondertje geboren: Eberhard.

Aan moedervarkens kan niet vaak genoeg gedacht worden.

Een koe krijgt er eentje per keer, heel soms twee, en bij hoge uitzondering wordt het een drieling. Maar moedervarkens uit de intensieve varkenshouderij? 10, 12, 14, 16 en het moet niet gekker worden: een twintig-ling komt ook nog wel eens voor. Wat een wereldprestatie. En dat twee tot drie keer per jaar…

Lief moedertje Betsy, voor altijd in ons hart.

En daarom: van harte gefeliciteerd met de zevende verjaardag van je roze lummels! Eberhard, Cees, Fransje, Dikke Bertha, Meisje, Sjaan en Joke krijgen vandaag een kruiwagen vol appels. En jou gaan we eren als Moeder van ’t Jaar.

Met Moederdag in zicht komen Betsy & Biggen op de cover van het Familie Bofkont Boek.

Vandaag gaat de bestelling de deur uit. De 35e druk. 3 + 5 = 8. Acht. Het getal van de Kracht. De kracht van Betsy, de kracht van alle moedervarkens ter wereld.

Fijne woensdag allemaal!

BETSY’S BIGGEN
baanbrekend beestenwerk

https://familiebofkont.nl/boek/betsys-biggen/

PS
Wil je jouw moeder blij maken op Moederdag? Dan moet je snel zijn, want zoals dat gaat met het Familie Bofkont Boek: op = op.
https://familiebofkont.nl/boek-bestellen

BOEK-QUOTE
‘Super! Ik kijk er naar uit. Het wordt voor mij een heerlijke verjaardag, heerlijk met de Bofkonten een middag op de bank! Geef alle Bofkonten een extra knuffel van mij.’
Annette V.

PPS
Een verjaardagstikkie voor de roze lummels van Betsy?
Vinden Eberhard & Co vast leuk ;-)
https://familiebofkont.nl/verjaardags-tikkie.html

#varkens #biggetjes #fokzeugen #moederdag