De Dag van GRRRRRRRRRR (filmpje)


DUMPIE in het Bofkontbos - juni 2015

Wat is het toch een rotstreek. Je varkentje dumpen. Niet alleen voor het arme beestje zelf, ook voor de mensen die je er mee opzadelt. Hier. Alsjeblieft. MIJN probleem en dat mag JIJ gaan oplossen. Toedeledokie.

Ik ben in staat hem postuum achter zijn bureau vandaan te trekken. Ik weet waar ie werkt, meneer de dumperd. Dat hadden we toen al uitgezocht. Maar we waren veel te druk met Dumpie die zo snel mogelijk bij Betsy vandaan moest. Betsy was berig en Dumpie was een intact kereltje. ‘s Nachts over het hek gesmeten in het Bofkontbos.

4 jaar geleden.

Het hele Bofkontbos was in rep en roer. Betsy hoerde en snoerde er op los met zo’n mooie minnaar in haar buurt en haar roze lummels waren in alle staten. Wat doet moeder nu?

In een razend tempo een deel van het bos afgezet. Dokter Peter ingevlogen. Toen de schuwe Dumpie voldoende hersteld was van de chirurgische-castratie-onder-narcose, mocht hij los in het bos. Betsy’s lummels stoven alle kanten op. Dumpie, dat kleine opdondertje, werd heer en meester. Ook na hun verhuizing naar Het Beloofde Varkensland bleef Dumpie de baas. De enige voor wie hij ontzag had was voor Betsy.

En nu is Betsy weg.

‘Ik zit te janken,’ twittert Bofkontvriendin Monique. ‘Door Betsy ben ik vriend geworden. Vond haar prachtig. Div. keren bij haar en jullie natuurlijk op bezoek geweest. Sterkte met dit grote verlies. Ik hoop dat de hummels niet al te gek gaan doen.’

De húmmels? Dat de húmmels niet gek gaan doen?

De LUMMELS zal ze bedoelen. En of de lummels gek deden.

Vorige week hebben ze Dumpie uit de groep gegooid. En dat was geen grapje. Als een meute hyena’s hebben ze zich bovenop Dumpie gestort. Dennis en Orson hebben hem – letterlijk met gevaar voor eigen leven, en ook dat is geen grapje – moeten ontzetten. Dumpie had het niet overleefd.

Ik was in Amsterdam maar snelde onmiddelijk naar de plek des onheils. Dumpie was inmiddels op het pleintje bij Mozzarello geparkeerd. Ontkomen aan 6 paar dolken. De volwassen slagtanden van Eberhard, Klaas, Jan, Frans, Cees en Stompie. Dennis heeft ze van Dumpie af moeten trappen. De 4 meiden deden trouwens ook volop mee.

En dat allemaal in hun huisje waar Dumpie naar toegevlucht was. Daar lag hij op zijn rug en kon geen kant meer op. Dennis ook niet. Dit had heel anders af kunnen lopen…

We hebben een paardentrailer uit Mijdrecht gehaald en Dumpie diezelfde avond nog naar Villa Varkensgeluk verhuisd. En daar zit ie nu. In zijn eentje. Arme Dumpie.
Wordt Vervolgd.

Fijne dinsdag allemaal!

PS
Dumpie in het Bofkontbos: hij was zelfs op het nieuws!
https://youtu.be/ZCKymVj3EAk