OPROEP – OPERATIE VOOR BRODY

Dinsdag 26 februari 2019

OPROEP – OPERATIE VOOR BRODY

BRODY: 'Mijn neus wijst al naar links. Nu moet ik ook nog aan mijn linkeroog geopereerd worden!'

Lieve Bofkontvolgers! Het gaat om Brody. ‘Hij heeft zulke lieve gevoelige ogen,’ mailde een fan laatst nog. Helemaal waar. Aan Brody’s ogen kun je zien dat hij veel heeft meegemaakt. Aan zijn scheve snoetje ook… :-(

Om die reden moet hij aanstaande zaterdag aan zijn lieve linkeroogje geopereerd worden.

Brody woont nu 1 jaar plus 8 maanden bij Familie Bofkont. Hij heeft zijn draai gevonden maar wordt nog steeds door zijn verleden achtervolgd. De pitbulls die hem zo toetakelden blijken ook verantwoordelijk te zijn voor de schade aan zijn linkeroog. Dokter Peter constateerde gisteren een afwijking. Dat verklaart zijn chronische traanoog en waarom zalf en een kuurtje niet hielpen.

OOGOPERATIE
We hebben meteen een operatiedatum vastgesteld. Zaterdag dus. Dan komt Peter samen met Kirsten. Zij schijnt erg goed te zijn met oogoperaties.

Wie niet op de hoogte is: Brody stond dag en nacht op het balkon van een flatje in Amsterdam-Noord. Binnen stonden 2 pitbulls voortdurend op scherp om het panische varkentje voor de zoveelste keer te kunnen grijpen. Brody liep naast de fysieke toetakelingen, met blijvend letsel, een levenslang PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) op.

REDDINGSVERHAAL VAN BALKONSTUMPERTJE BRODY
Dit kwetsbare kereltje heeft van mij een ‘gediplomeerd trauma-werker’ gemaakt. En met levenslangse medicatie houden we verder de angst- en epilepsieaanvallen onder controle. Hier lees je het reddingsverhaal van balkonstumpertje Brody: http://www.familiebofkont.nl/brody

Fijne dinsdag allemaal!

PS
Kun je iets missen voor de oogoperatie van Brody?

* Iedere euro is welkom…
* Stichting Familie Bofkont heeft de ANBI status…
* Giften zijn dus aftrekbaar van de belasting…

Namens Brody & Bofkontteam: dankjewel!

IBAN NL95 TRIO 0338830871

t.n.v. FAMILIE BOFKONT
o.v.v. Bofkont Brody

Kan ook via iDeal/Tikkie
https://tikkie.me/pay/g62i8udb2bf335mfpd4p