De Dag van SMART & SLIM


LANGE LIJS ziet zichzelf al rijden op het erf met open dak...

Vorige week zoefde er zomaar een glimmendzwarte Smart het erf op. Een cabriolet. Electrisch! Helemaal hip dus. Jort Kelder zat achter het stuur. Naast hem de verslaggever van Radar. Verderop stond een cameravrouw. Ze filmde hoe Jort om Dolle Mina en Bulle heen moest slalommen. Mina en Bulle waren niet van plan voor dat mooie karretje te wijken.

Wat ze niet wisten: die Smart is in april van Familie Bofkont. Cadeautje van Jort. Hij heeft een nieuwe besteld, de spiksplinternieuwe tweedehandse is voor Familie Bofkont!

Even later kwamen de heren tot stilstand tussen de varkens in het stro. Stomverbaasd dat er ook geen varken aan de kant ging. Natuurlijk niet. Het is toch hun plek :-).

Jort & Co mochten blij zijn dat ze daar even konden parkeren. Want er moest nog gesproken worden. Over de accu in de Smart die geleased is van Mercedes en een probleem blijkt te zijn nu de Smart van eigenaar wisselt. En daar wilde Radar alles van weten.

Vanavond in Radar – NPO1 – 20.35 uur.

Fijne maandag allemaal!

PS
De varkens kwamen zich wel meteen aan de Smart schuren. Zo slim waren ze wel. Lange Lijs voorop. Die zag zichzelf al rijden met dat open dakje ;-) Nog eens wat anders dan die vrachtwagen waar ze ooit vanaf sprong…