De Dag van EEN BIJZONDERE VALENTIJN


14-2-2019 - Valentijnsdag voor LA MAMA en Wildeman?

La Mama heeft nog geen haast. Gisteren zat ze ineens onder de hooikap te genieten van het eerste voorjaarszonnetje. En wie stond daar voorzichtig achter haar zijn kansen in te schatten? Wildeman!

La Mama & Wildeman.

Ooit een stelletje, lang geleden, ongeveer een jaar na haar komst op Het Beloofde Varkensland. Het duurde een poos voor La Mama in de gaten had dat ze vrij was. Maar toen dat eenmaal tot haar doordrong wilde ze ook echt helemáál vrij zijn en maakte ze de verkering uit.

Ze kreeg een grote mond en al gauw was ze een van de dominantste varkens van Familie Bofkont. Nu is ze oud, haar fysieke krachten namen af en ze is een stuk milder geworden.

Wie weet, zal Wildeman gedacht hebben. Misschien is ze op Valententijnsdag wel weer te verleiden tot een gezellig samenzijn. Herinneringen ophalen. Weet je nog wel oudje? Aan het weer zal het niet liggen.

Maar wat zal Vader Kraak daar van vinden?
Wordt Vervolgd.

Fijne donderdag allemaal!

PS
Vanmiddag is Bofkontboerin Lidy van de varkens-thuiszorg. Ze hoeft hier alleen maar te zijn en zelf ook te genieten van de zon. Gaat alles goed? Zodra er iets bijzonders is, kan ze me bellen en dan komen we onmiddelijk met zwaailichten en sirenes terug.

Waar zijn we vanmiddag?
In UTOPIA op bezoek bij minivarken Katie.
Vanaf 15.00 uur.
Waarom?

Je kunt het volgen via de live stream:
https://www.utopiatv.nl/live/overview/clip/2019-02-13

en mogelijk vanavond ook op TV:
UTOPIA
SBS 6
19.30 uur