DE OREN VAN WILDEMAN – minifilmpje

De oren van WILDEMAN

‘Atletisch beestje, Koertje. Lekker stout ook. En Wildeman… die heeft gewoon de allermooiste oren van ons universum!’
Aldus trouwe Bofkontvriendin Edel Harteveld (zo’n mooie voor en achternaam kunnen alleen maar voluit).

Daar zegt ze wat, Edel.

Die oren van Wildeman. Laat hij nou al een paar dagen hondsberoerd zijn. Er zit een fikse ontsteking in de schelp van zijn linkeroor. We mogen er niet eens naar wijzen, hij verrekt van de pijn. Arme Wildeman.

We doen wat we kunnen met de door Dokter Peter aanbevolen medicatie. Maar boterhammen met pindakaas kunnen Wildeman gestolen worden. Nu heeft hij de kattenkuipjes ontdekt. Handig om een pil in te verstoppen en vloeibare pijnstiller doorheen te prakken.

Opvallend is dat Dappere Dodo hem de laatste tijd weer opzoekt.

Dappere Dodo & Wildeman zijn hier samen als biggen opgegroeid. Vrienden voor het leven, zo verknocht waren ze aan elkaar.

https://bfknt.nl/dappere-dodo-en-wildeman-vrienden-voor-het-leven.jpg

Later zonderde Wildeman zich steeds meer af. Een gezonde ontwikkeling voor een keiler. In het wild leven ze ook apart van de groep. Als Dappere Dodo allang op één oor lag, kwam Wildeman juist tot leven en maakte de polder in zijn eentje onveilig.

Wildeman was een doerak. Een echte boef. Het kleinste gaatje werd door hem opgemerkt. En dan werkte hij net zolang in het geheim tot het gat groot genoeg was om de bloemetjes buiten te gaan zetten. Hij was iedereen altijd te slim af.

En nu ligt hij stil te lijden met Dappere Dodo in zijn buurt.
Wordt Vervolgd.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200318-De-Oren-van-Wildeman.mov