TROOST BIJ FAMILIE BOFKONT (3)
– lekker lang lentefilmpje!
Sjonnie & Moszkowicz

MOSZKOWICZ op Het Beloofde Varkensland - 25 maart 2020

We hebben een oplossing voor Thor! Met een paar daagjes klussen kan hij toch naar buiten. Krijgt ie een eigen stuk, kan Thor ook lekker in de zon liggen. Pak van m’n hart. Niets kan zo aan me vreten als een varkentje dat met z’n ziel onder de arm loopt.

Dokter Peter heeft gisteravond de prikpil afgeleverd. Voor de gesloten poort. ‘Ben ik even blij dat ik ’em niet zelf hoef te prikken,’ lachte hij. ‘Als het mislukt heb ík het gelukkig niet gedaan.’

Nu maar hopen dat die prikpil in één keer goed gaat. Dat ene prikje kost namelijk over de 100 euro. Help! We hebben er 3 ingekocht… Gelukkig hebben we nu – met dank aan de Thorfans! – een Thorpotje.

LENTEZON
De bofkonten genieten volop van de lentezon. Geen enkel verschil met vorige jaren. Weten zij veel van een coronacrisis. Alleen al naar ze kijken ontspant. Op Het Beloofde Varkensland bestaat er even geen boze buitenwereld.

‘Willkommen! Bienvenue! Welcome! Leave your troubles outside. So life is disappointing, forget it! In here life is beautiful!’ (Joel Grey uit Cabaret).

Moszkowicz was de eerste die zijn snuit in de modderpoel stak.

ZONNEBADEN
Eerst lag hij samen met Sjonnie te zonnen. 100% in het hier en nu. Leuk! Ik had net nog een filmpje van ze bekeken. Twee stoeiende biggen onder de hooikap. Nu lagen daar 2 uitgeraasde heren te genieten van hun prépensioen.

MODDER
Maar toen ik ze wilde filmen stond Moszkowicz meteen op om even gedag te komen zeggen. Vaste prik. Daarna de modder in, voor de eerste keer dit jaar! Ook leuk om dat vast te leggen. Voor later. Weet je nog, die coronacrisis?
Wordt Vervolgd.

FILMPJE
https://Bofkont.TV/20200325-Troost-bij-Familie-Bofkont-3-Sjonnie-en-Moszkowicz.mov


QUOTES VAN DE DAG

VRIEND
‘Ik word Vriend van Familie Bofkont omdat: geen groter geluk dan dierengeluk! Ik kijk uit naar de eerste afschrijving waarmee ik me dan tot de Vrienden mag rekenen.’
Dankjewel Mechteld vd S.!
(https://FamilieBofkont.nl/Vriend)

BOEK
‘Zo blij met jullie Bofkontboek dat ik besteld had! Ik ga er heerlijk in lezen de komende dagen. Zo leuk dat het verhaal van Thor er ook in staat! Sterkte met alles lieve Bofkontfamilie!’
Dankjewel Liduine van S.!

SJONNIE UIT HET FAMILIE BOFKONT BOEK
https://FamilieBofkont.nl/Boek/Sjonnie/

#varkens #modder #lentezon #coronavirus #troost