De Bofkonten mogen blijven leven tot ze 'omvallen van ouderdom'.
Hoe word je duurzaam Vriend van Familie Bofkont?
voor maar 17 cent per dag :-)


...
(klik voor vergroting)


Welkom lieve Vriend van Familie Bofkont!

Heel fijn dat je ook vriend wil worden :-)
Familie Bofkont is de afgelopen jaren steeds groter geworden. De jonkies groeien als kool en de oudjes worden nog ouder en vragen steeds meer gespecialiseerde verzorging. Dat alles kost veel geld, terwijl voer en medicatie alsmaar duurder worden.

En nu doe jij mee aan hun eten, drinken en gelukkig zijn.
Daar zijn we dankbaar voor. Welkom in de Wereld van Familie Bofkont!
Van jouw maandelijkse ondersteuning kopen we varkens- en koeienbiks, hooi, stro, medicatie en verder alles om de Bofkonten een lang & gelukkig leven te kunnen blijven bieden.

BIJ FAMILIE BOFKONT BLIJFT NIKS AAN DE STRIJKSTOK HANGEN
Bij Familie Bofkont staat niemand op de loonlijst. De opbrengst van de Familie Bofkont workshops en de donaties van Vrienden van Familie Bofkont gaan dus tot de laatste cent naar de beesten. Stichting Familie Bofkont heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Je maandelijkse ondersteuning is dus aftrekbaar van de belasting :-)


...


Familie Bofkont wil graag wat terugdoen:

1.
FAMILIE BOFKONT BOEK
Als duurzame vriend (minimaal voor één jaar) krijg je de bestseller Familie Bofkont/Het Beloofde Varkensland (24ste druk!) cadeau, boordevol spannende waargebeurde verhalen + foto's. Zo raak je steeds meer betrokken bij 'jouw' familie en weet je voor wie je het doet. Een heel handig naslagwerk ook, want via het Bofkont Smoelenboek kun je precies zien wie wie is.

2.
KORTING EN VOORRANG FAMILIE BOFKONT WORKSHOP
De zondagworkshops van Familie Bofkont lopen altijd razendsnel vol. Steeds vaker moeten we mensen op de wachtlijst zetten. Voor de Vrienden reserveren we per workshop een aantal plaatsen. Als Vriend van Familie Bofkont heb je dus een streepje voor. En je krijgt per workshop korting. Als single vriend € 5, als duo € 7,50 en als gezin vanaf € 10.

3.
MEET & GREET
Samen met alle andere Vrienden van Familie Bofkont word je van tijd tot tijd uitgenodigd voor een heerlijke dag bij Familie Bofkont. De laatste nieuwtjes bijpraten en genieten van de Bofkonten.

4.
EEN GOED GEVOEL
Via blog, twitter en facebook kun je het wel en wee van Familie Bofkont volgen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Als Vriend van Familie Bofkont zul je je steeds meer verbonden voelen met de Bofkonten. Een goed en duurzaam gevoel!

Onderstaand het invulformulier.

Vast hartelijk dank en hopelijk tot ziens op een Familie Bofkont Vriendendag!
Wordt Vervolgd.
Dag!

...

Dafne Westerhof - voorzitter
Stichting Familie Bofkont / Het Beloofde Varkensland


Selecteer en copieer onderstaande tekst.
Plak de tekst in een email naar mail@familiebofkont.nl en vul je gegevens in.


Ja, ik word Vriend van Familie Bofkont


Naam :


Email :


Adres :


Postcode / Plaats :


(Mobiel) telefoonnummer :


Banknummer (IBAN) :


Naam rekeninghouder :


Jarig :


JA, ik word duurzaam Vriend van Familie Bofkont en ontvang als geschenk de bestseller Familie Bofkont/Het Beloofde Varkensland (24ste druk!) met alle waargebeurde verhalen van alle bofkonten.

Kruis aan:
1. (   ) JA ik word duurzaam Vriend van Familie Bofkont (minimaal voor één jaar) en ontvang daarom de Bofkonten Biografie als geschenk!
2. (   ) als single - vanaf € 5,-
3. (   ) als duo (samen met je geliefde) - vanaf € 7,50
4. (   ) als gezin - vanaf € 10,-

Hierbij machtig ik Stichting Familie Bofkont om maandelijks een donatie van ........ euro van mijn rekening af te schrijven voor het eten, drinken & gelukkig zijn van Familie Bofkont.


Favoriete Bofkont :


Ik word Vriend van Familie Bofkont omdat :


Naam :
(schrijf hier nogmaals je naam voluit)...
(klik voor vergroting)| mail@familiebofkont.nl | www.familiebofkont.nl |